Κατερίνα Μουτσάτσου: Σπάνιες φωτό με τον σύζυγο-σωσία Κλούνεϊ και τα δύο παιδιά τους στις ΗΠΑ

POP UP TEAM
/
8 Απριλίου, 2021

«Πριν από λίγο καιρό, η κόρη του Μπράντλεϊ Κούπερ έπαιξε με το γιο μου. Χοντρουλό κοριτσάκι και πανέμορφο» είχε πει η ίδια, μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες πλέον.

 Οι Καθολικοί γιόρτασαν ήδη το Πάσχα, ανάμεσα σε αυτούς και η οικογένεια που έχει δημιουργήσει η Κατερίνα Μουτσάτσου με τον ιταλικής καταγωγής Τσαρλς Κομό, για τον οποίο μάλιστα λένε ότι μοιάζει εκπληκτικά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τους δύο γιους του – τον δεύτερο, πολύ μικρό ακόμα. Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram έστειλε γιορτινές ευχές, μαζί με μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μουτσάτσου έγραψε: «Καλό Πάσχα στους μη-Ορθοδόξους. Εμείς σήμερα την περνάμε κάπως έτσι».

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν από μερικούς μήνες, η Μουτσάτσου έλεγε: «Ήμουν έγκυος στον πέμπτο μήνα όταν αρρώστησα πάρα πολύ βαριά από κάτι που ακόμα είμαι σίγουρη ότι ήταν κορονοϊός. Άλλωστε ο σύζυγός μου, ο οποίος αρρώστησε συγχρόνως, βγήκε θετικός στο τεστ αντισωμάτων. Εγώ βγήκα αρνητική, δεν ξέρουμε πώς γίνεται αυτό. Η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Η πρώτη ήταν πανεύκολη, δεν υπήρχε κορονοϊός, δεν υπήρχε φοβέρα καμιά. Στη δεύτερη υπήρχαν όλα αυτά που ξέρουμε όλοι».

Για την ομοιότητα του συζύγου της με τον Κλούνεϊ, θυμήθηκε ένα μόνο από τα αστεία περιστατικά που έχουν συμβεί: «Όταν κάναμε βόλτες στη Σάντα Μόνικα, κάποιος Σουηδός τουρίστας βλέπει τον Τσαρλς, πηγαίνει κοντά του, του σφίγγει το χέρι και του λέει, είναι η πρώτη μου φορά στο Λος Άντζελες και δύο ανθρώπους ονειρευόμουν να συναντήσω, τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και εσένα. Του λέει ο Τσαρλς, μακάρι να ήμουν αυτός που ήθελες, αλλά δεν είμαι».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει επαφή με κάποιους από τους επώνυμους κατοίκους της πόλης των Αγγέλων, η απάντησή της δεν απογοήτευσε: «Πολύ συχνά βρίσκομαι στο σπίτι του Τοντ Φίλιπς. Είναι ο σκηνοθέτης του “Τζόκερ”. Πριν από λίγο καιρό, πριν το lockdown, η κόρη του Μπράντλεϊ Κούπερ έπαιξε με το γιο μου. Χοντρουλό κοριτσάκι και πανέμορφο».

Τι της λείπει περισσότερο από την Ελλάδα όμως; «Η Αίγινα, η πατρίδα μου, το σπίτι μου στην Αίγινα. Μου λείπει η θάλασσα, η αίσθηση του αλατιού πάνω στο δέρμα σου. Ένα καλό καρπούζι, οι ντομάτες από τον κήπο που καλλιεργεί ο πατέρας μου».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved