Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων»

POP UP TEAM
/
12 Απριλίου, 2021

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού του, συνοδεύοντάς τη με μια συγκινητική λεζάντα.

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία, και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, υποδέχτηκε τον εγγονό γράφοντας «μακροβούτι στην αγάπη». Ακολούθησε ο γιος της, που ανέβασε στο δικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, με τον ίδιο να το κρατάει αγκαλιά. Στη συγκινητική λεζάντα ο ηθοποιός έγραψε:

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

»Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλύκα και την αγάπη».

http://youtu.be/rPv0HrouWB0

Ο ίδιος μίλησε και στη «Φωλιά των Κου Κου», δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση μέρα μπαμπάς ίσον μιάμιση μέρα άυπνος. […] Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν».

Δείτε την ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved