Τζένιφερ Άνιστον: Eτοιμάζεται να υιοθετήσει κοριτσάκι;

POP UP TEAM
/
14 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι μυστηριώδεις φήμες που ξεκίνησαν από τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου της επανασύνδεσης των «Friends».

Ενώ εκατομμύρια θαυμαστές των «Friends» αδημονούν για την προβολή του ειδικού επεισοδίου όπου θα παρακολουθήσουμε το reunion των πρωταγωνιστών μιας από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές, μια παράξενη φήμη ξεπήδησε από την προετοιμασία του.

Ανώνυμη πηγή φέρεται να δήλωσε ότι η Τζένιφερ Άνιστον εξομολογήθηκε στους συναδέλφους της, στη διάρκεια των γυρισμάτων, ότι ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από μεξικανικό ορφανοτροφείο. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν τη διαδικασία υιοθεσίας να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Ο ντόρος που προκλήθηκε ήταν τέτοιος, που εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνήθηκε τελικά τις φήμες, χαρακτηρίζοντάς τις «ψευδείς».

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η αγαπημένη σταρ έρχεται αντιμέτωπη με fake news που την αφορούν. Στο παρελθόν είχε διαψεύσει ισχυρισμούς των media περί εγκυμοσύνης. Ενώ εν μέσω έντονης φημολογίας για επανασύνδεση με τον Μπραντ Πιτ, έχει σχολιάσει, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή της:

«Δεν νιώθω κενό [που είμαι χωρίς δεσμό]. Αλήθεια. Οι γάμοι μου ήταν πολύ επιτυχημένοι κατά τη γνώμη μου. Και όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που έγινε γιατί επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά πλέον δεν μπορούσαμε να βρούμε την ευτυχία εντός αυτής της σύμβασης». Η ίδια πρόσθεσε πως είναι πολύ ρομαντική η ιδέα του να βρίσκεις τον τέλειο σύντροφο. «Μυθιστορηματική. Το καταλαβαίνω, και πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι όντως τον βρίσκουν. Είναι δυνατό, απίστευτο, αξιοθαύμαστο, ακόμα και αξιοζήλευτο. Αλλά καθένας μας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved