Ναόμι Κάμπελ: Η βίλα της στην Αφρική έχει στέγη από φύλλα κοκοφοίνικα

POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Όταν το supermodel Ναόμι Κάμπελ περπατούσε στις πιο εμβληματικές πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών μόδας σε όλο τον κόσμο, λίγοι γνώριζαν ότι της άρεσε να αποσυμπιέζεται στην πολυτελή βίλα της στο Μαλίντι της Κένυας.

Η βρετανίδα σταρ, που σήμερα είναι 50 ετών, άνοιξε για πρώτη φορά το πολυτελές καταφύγιό της στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Architectural Digest και εξηγησε πώς η ήσυχη κατοικία της για πάνω από 20 χρόνια είναι η τέλεια απόδραση από τα σπίτια της στις πολυσύχναστες πόλεις του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

«Είναι ένα πολύ ήρεμο μέρος», δήλωσε η Κάμπελ, η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Μαλίντι στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και το ερωτεύτηκε το 1999.

Όλο το σπίτι είναι κάτω από μια αφρικανική στέγη makuti και είναι ανοιχτό. Τα «makuti» είναι φύλλα από αφρικανικό κοκοφοίνικα, που χρησιμοποιείται στην Αφρική για την κάλυψη καλυβών και στεγών.

«Δεν θέλεις να είσαι στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Απλά θέλεις να διαβάσεις ένα βιβλίο και να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο πράγμα η σιωπή, ακούς ακόμα και γρύλους» είπε στο δημοσίευμα.

Η εσωτερική και εξωτερική βίλα της Κάμπελ έχει θέα στον Ινδικό Ωκεανό και διαθέτει 4 πισίνες με θαλασσινό νερό σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Μάλιστα η μία από αυτές εκτείνεται στον εξωτερικό χώρο από το κέντρο του καθιστικού και είναι στη σκιά για να παρέχει δροσιά όταν η θερμοκρασία στην Κένυα είναι πολύ υψηλή. Υπάρχουν επίσης θολωτές οροφές στα σαλόνια και πέργκολες με ανάλαφρες κουρτίνες διάσπαρτες σε όλο το σπιτι, καθιστώντας το ως τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση αλλά και για όμορφες στιγμές με φίλους.

Το supermodel έχει οριστεί ως επίσημη πρέσβειρα του τουρισμού στην Κένυα. Με τον κεντρικό της νέο ρόλο, σκοπεύει να κάνει τη διαφορά όχι μόνο στην Κένυα, αλλά και στις 54 χώρες της Αφρικής.

«Αγαπώ όλη την αφρικανική ήπειρο, δεν υπάρχει κάποια χώρα που αγαπώ περισσότερο από κάποια άλλη και αυτό θέλω να είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε στο AD. «Κάθε μέρος στην Αφρική έχει κάτι μαγικό».

Ακόμα, στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει το περιοδικό, η Κάμπελ αναφέρει ότι αυτό το σπίτι το λατρεύει επειδή ακόμα και όταν είσαι μέσα, νιώθεις ότι είσαι έξω αφού όλο το σπίτι είναι ανοιχτό προς τη φύση γύρω του.

Δείτε την ξενάγηση της Ναόμι Κάμπελ στο απίθανο σπίτι της στο παρακάτω βίντεο.

 http://youtu.be/KIqQ0gowzt4

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved