Victoria Beckham: Γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της με την οικογένειά της

POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι ευχές από τον σύζυγό της, David, και τα παιδιά τους.

Τα 47α της χρόνια έκλεισε το Σάββατο 17 Απριλίου η Victoria Beckham και το γιόρτασε στην παραλία μαζί με την οικογένεια και μερικούς στενούς φίλους. Η διάσημη σχεδιάστρια έχει μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στο Μαϊάμι για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, David Beckham, ο οποίος ταξίδεψε στην αμερικανική μεγαλούπολη για δουλειές.

Ο David Beckham ήταν αυτός που ανέλαβε να διοργανώσει τη μικρή γιορτή στην παραλία και η Victoria τον ευχαρίστησε δημοσίως με μια ανάρτηση στην οποία μπορεί κανείς να δει το διάσημο ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο δίπλα στη φωτιά. “Σ’ ευχαριστώ David που έκανες αυτά τα γενέθλια τόσο ξεχωριστά. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!” έγραψε η Victoria ταγκάρωντας τόσο τον ίδιο όσο και τα 4 παιδιά τους, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper που έδωσαν το παρών.

Με την ίδια φωτογραφία της ευχήθηκε και ο David Beckham, γράφοντας στη λεζάντα: “Χρόνια πολλά, μαμά. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ και αξίζεις την καλύτερη μέρα της ζωής σου …στην καλύτερη μητέρα και σύζυγο εύχομαι χαρούμενα 47α γενέθλια”.

Η Beckham δέχτηκε ευχές και από τα παιδιά της που έκαναν το καθένα τη δική του ανάρτηση για τα γενέθλιά της, ενώ δημοσίως της ευχήθηκε και η μέλλουσα νύφη της Nicola Peltz που την αποκάλεσε “role model”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved