Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Δουλεύει μέχρι τελικής πτώσεως για να πληρώνει τα διαμαντένια δαχτυλίδια της πρώην γυναίκας του

POP UP TEAM
/
21 Απριλίου, 2021

Η δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του μόνο μέσα στο 2019 δαπάνησε 1,67 εκατομμύριο δολάρια – το 1,2 εκατομμύριο, στην αγορά διαμαντένιου δαχτυλιδιού.

Μπορεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο να είναι 77 ετών, σε μια ηλικία που θεωρητικά θα μπορούσε να αποσυρθεί, όμως συνεχίζει να εργάζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο λόγος; Σύμφωνα με τη δικηγόρο που έχει αναλάβει το διαζύγιό του, Κάρολαϊν Κράους, αγωνίζεται να καλύψει τον πολυδάπανο τρόπο ζωής της πρώην συζύγου του, Γκρέις Χαϊτάουερ, και ιδιαίτερα να ανταποκριθεί στο πάθος της για το brand της Stella McCartney.

«Ο κύριος Ντε Νίρο είναι 77 ετών και παρόλο που αγαπά τη δουλειά του, δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένος να δουλεύει σε τόσο ταχείς ρυθμούς μόνο και μόνο επειδή δεν έχει άλλη επιλογή» σχολίασε η Κράους σε μια ακρόαση του δικαστηρίου, όπως γράφει σχετικό δημοσίευμα του «Page Six».

«Πότε σταματάει αυτό; Πότε δεν θα είναι πια αναγκασμένος να αποδέχεται όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που του παρουσιάζονται, να μη δουλεύει έξι ημέρες την εβδομάδα, 12 ώρες την ημέρα προκειμένου να καλύπτει τη δίψα της κυρίας Χαϊτάουερ για Stella McCartney;» συνέχισε χαρακτηριστικά η νομική εκπρόσωπος του ηθοποιού – εξηγώντας έτσι, ενδεχομένως, και το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής του «Ιρλανδού» δεν έχει υπάρξει ιδιαίτερα επιλεκτικός στις κινηματογραφικές επιλογές του μέσα στα τελευταία χρόνια.

Το πρώην ζευγάρι, που χώρισε πριν από τρία χρόνια, βρίσκεται στα δικαστήρια καθώς τα δύο μέρη δεν μπορούν να συμφωνήσουν σχετικά με το ποσό της διατροφής που καλείται να καταβάλει ο ηθοποιός. Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του, από την άλλη, Κέβιν ΜακΝτόνοου, ισχυρίζεται ότι από το 2018, που ο Ντε Νίρο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, μειώνει διαρκώς το ποσό των χρημάτων που στέλνει στην πρώην σύντροφό του, το οποίο ξεκίνησε από τα 375.000 δολάρια το μήνα για να φτάσει, τον περασμένο Ιανουάριο, στα 100.00 δολάρια τον μήνα.

Ακόμα και τα εκατό χιλιάδες δολάρια μηνιαίως είναι κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητα, ωστόσο σύμφωνα με τη δικηγόρο του Ντε Νίρο δεν αρκούν για το ξέφρενο λαϊφστάιλ της Χαϊτάουερ, η οποία μόνο μέσα στο 2019 δαπάνησε 1,67 εκατομμύριο δολάρια – το 1,2 εκατομμύριο από αυτά, στην αγορά ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού.

Δείτε ένα βίντεο για την αμφιλεγόμενη σχέση του Ντε Νίρο με τα παιδιά του:

 http://youtu.be/J3TvuFh31xc

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved