Κάρις Ντάγκλας: Η κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας έγινε 18 χρονών και έχει star quality

POP UP TEAM
/
23 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Μου έστειλες μήνυμα στις πέντε το πρωί να με ευχαριστήσεις που σε γέννησα» τής έγραψε η μητέρα της, τρυφερά, για τα γενέθλιά της.

Η κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας έγινε ήδη 18 χρονών και η μητέρα της της ευχήθηκε με ένα τρυφερό κείμενο και μια σειρά φωτογραφιών, που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει την εξέλιξη της Κάρι Ντάγκλας από χαριτωμένο κοριτσάκι σε πανέμορφη γυναίκα.

«Χαρούμενα 18α γενέθλια, Κάρι Τζόουνς! Είσαι τα πάντα και τα πάντα είναι εσύ. Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνεις. Μου έστειλες μήνυμα στις πέντε το πρωί να με ευχαριστήσεις που σε γέννησα. Αυτή η γυναίκα είσαι. Καλόκαρδη. Η σοφία σου υπερβαίνει την ηλικία σου. Η ομορφιά σου φτάνει σε βάθος και η καρδιά σου είναι αρκετά μεγάλη για να αγαπήσει και να αγκαλιάσει τον κόσμο. Η αίσθηση του χιούμορ σου, πολύ σημαντική, είναι ανυπέρβλητη. Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα. Τα γιαπωνέζικά σου θέλουν κάποια βελτίωση, αλλά είναι εφικτό. Σε αγαπώ, άγγελέ μου. Η μαμά σου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανεβάζει φωτογραφία της Κάρι στο Instagram. Πριν από μερικούς μήνες είχε δημοσιεύσει μια εικόνα όπου το 17χρονο ακόμα κορίτσι πόζαρε στον κήπο, φορώντας ένα θηλυκό, κρεμ μεταξωτό φόρεμα. Δεν ήταν λίγοι όσοι σχολίασαν την ομοιότητα με τη μητέρα της, με ατάκες όπως «φτυστή εσύ και εξίσου όμορφη». Άλλοι, ωστόσο, έγραψαν ότι το φόρεμα είναι υπερβολικά αισθησιακό για το νεαρό κορίτσι.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας έχουν ένα ακόμα παιδί, τον Ντίλαν, δύο χρόνια μεγαλύτερο από την Κάρι.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για την κόρη της:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved