Ο 5χρονος γιος του Βουτσά, Φοίβος, μεγάλωσε και μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά του

POP UP TEAM
/
3 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Αλίκη Κατσαβού έχασε τον σύντροφο της ζωής της και ο γιος της, Φοίβος, τον πατέρα του, τον πολυαγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, και η οικογένεια προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Σε νέα ανάρτησή της μάλιστα η μαμά ανέβασε μια φωτογραφία του 5χρονου παιδιού της με τη νονά του, Μάρθα Καραγιάννη, την οποία επισκέφτηκε για το Πάσχα.

Πριν από μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τη Μάρθα Καραγιάννη, που την ήθελαν σε πολύ κακή κατάσταση, μέχρι που η συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα, βγήκε στην τηλεόραση και τις διέψευσε. Για του λόγου το αληθές, στη νέα φωτογραφία η ηθοποιός εμφανίζεται ταλαιπωρημένη μεν, αλλά χαρούμενη και χαμογελαστή.

Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται τον θάνατο του συζύγου της, η Αλίκη Κατσαβού έχει πει στη Σάσα Σταμάτη: «Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. [Ο Φοίβος] ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”».

«[Ο Φοίβος] ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”».

Η Κατσαβού συνέχισε προσθέτοντας ότι οι ειδικοί τη συμβουλεύουν σχετικά με το πώς θα μιλήσει στο παιδί για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, με τρόπο ταιριαστό για την ηλικία του. «Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού, οπότε μπορώ να το διαχειριστώ».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο και τη νονά του:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved