Η εμμονή του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον Μπραντ Πιτ: Το πιο απολαυστικό βίντεο που έχουμε δει τελευταία

POP UP TEAM
/
7 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τι συνέβη όταν ένας «κοινός θνητός» εγκλωβίστηκε στην πανδημία με έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου; Την απάντηση δίνει αυτή η κωμωδία μικρού μήκους.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι απολαυστικός σε ό,τι κάνει, καθώς συνδυάζει το κουλ στοιχείο με το έξυπνο χιούμορ. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από ένα νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο «George Clooney: World’s Worst Pandemic Roommate» («Τζορτζ Κλούνεϊ: Ο χειρότερος συγκάτοικος στην πανδημία παγκοσμίως»), που δημιουργήθηκε για να προωθήσει έναν διαγωνισμό, με έπαθλο για τον μεγάλο νικητή ένα ταξίδι στη Λίμνη Κόσμο και γνωριμία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, την Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα. Σκοπός του διαγωνισμού, να ενισχύσει το ίδρυμα «Clooney Foundation for Justice».

Αυτό το βίντεο, στην πραγματικότητα, εξελίχθηκε σε μια κωμωδία μικρού μήκους. Το σενάριο; Ένας άντρας της διπλανής πόρτας βρίσκεται, στην πανδημία, να συγκατοικεί με έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου, αλλά ό,τι αρχίζει ως όνειρο εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Όπως ανακαλύπτει στην πορεία ο συγκάτοικος του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο σταρ έχει εμμονή με τον Μπραντ Πιτ, η εικόνα του οποίου υπάρχει παντού στο σπίτι: σε αφίσες, μπλουζάκια, ακόμα και σε μια φωτογραφία φυσικού μεγέθους. Επιπλέον, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συνηθίζει να κλείνεται για ατελείωτες ώρες στη μία και μοναδική τουαλέτα του σπιτιού. Πώς το βιώνει όλο αυτό ο συγκάτοικος; Η συνέχεια στην οθόνη μας.

http://youtu.be/ECxeA6OWpcA

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved