Άντονι Χόπκινς- Σάλμα Χάγιεκ: Το βίντεο με τον χορό τους που έγινε viral

POP UP TEAM
/
8 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί τα βραβεία Όσκαρ όσο τα χρόνια περνούν, να κυμαίνονται σε πολύ χαμηλές τιμές τηλεθέασης – τα φετινά μάλιστα έκαναν αρνητικό ρεκόρ, αλλά ούτως ή άλλως η κατάσταση ήταν ιδιάζουσα – οφείλουμε ωστόσο να ομολογήσουμε, ότι οι σταρ ανά τον κόσμο, βάζουν κάθε χρόνο τα δυνατά τους για να μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές.

Μπορεί λοιπόν όλοι να περίμεναν το Όσκαρ ‘Α Αντρικού Ρόλου να πάει στον Τσάντγουικ Μπόουσμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά φαίνεται ότι η Ακαδημία είχε άλλα σχέδια με αποτέλεσμα να βραβεύσει τον Άντονι Χόπκινς.

Η παγωμάρα που έπεσε στο κοινό σχολιάστηκε έντονα τις επόμενες μέρες, ενώ ο σκηνοθέτης της βραδιάς Στίβεν Σόντενμπεργκ, δήλωσε ότι επίτηδες άλλαξε τη σειρά απονομής – παραδοσιακά το τελευταίο βραβείο που δίνεται είναι αυτό της καλύτερης ταινίας – καθώς ήθελε να κλείσει συγκινητικά με τη χήρα του Μπόουσμαν. Λογάριαζε ωστόσο χωρίς τον ξενοδόχο, ή μάλλον χωρίς την Ακαδημία, η οποία είχε άλλα σχέδια.

Ο μεγάλος νικητής Χόπκινς, δεν έδωσε το παρών στην τελετή, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα, με φόντο τη σκωτσέζικη εξοχή. Και αν στο συγκεκριμένο βίντεο μας φάνηκε κάπως ψύχραιμος και “μαζεμένος” ακολούθησε και ένα ακόμα το οποίο έχει αγγίξει πάνω από 2 εκατομμύριο προβολές.

Συγκεκριμένα μπορούμε να δούμε τον μεγάλο νικητή να χορεύει υπό τους ήχους του «Dance Me toy the End of Love» και στη συνέχεια να εμφανίζεται η καλή του φίλη Σάλμα Χάγιεκ, συνοδεύοντάς τον στις φιγούρες

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved