Αντζελίνα Τζολί: “Είμαι μόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα”

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το καρφί της Αντζελίνας Τζολί προς τον Μπραντ Πιτ: Τι ζητάει πλέον από έναν άνδρα.

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία σήμερα είναι 45 ετών, παραδέχτηκε ότι πλέον είναι πολύ επιλεκτική στα αισθηματικά της… εν μέσω της πικρής μάχης για την επιμέλεια των παιδιών της και του άσχημου χωρισμού της από τον Μπραντ Πιτ. Και όσα είπε αποτελούν έμμεσα καρφιά προς τον πρώην σύζυγό της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο E! News, η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης αστειεύτηκε για το γεγονός ότι είναι ανύπαντρη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και σχολίασε το πώς τα παιδιά της βοηθούν την μητέρα τους.

Η Αντζελίνα Τζολί, έχει έξι παιδιά με τον Μπραντ Πιτ: τον Μάντοξ, 19 ετών, τον Πάξ 17 ετών και τη Σαχάρα, 16 ετών που είναι υιοθετημένα – και τρία βιολογικά, την Σάιλο 14 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν 12 ετών.

Όταν ρωτήθηκε για τη λίστα των απαιτήσεων που έχει πλέον για τον άνθρωπο που θα αγαπήσει η Αντζελίνα είπε: “Πιθανότατα να έχω μια πολύ μεγάλη λίστα. Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό. “

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία προωθεί την τελευταία της ταινία, “Who Wish Me Dead”, μίλησε για το πώς μεγαλώνει τα παιδιά της ως μόνη μητέρα.

“Έχω έξι πολύ ικανά παιδιά. Φυσικά ξυπνάω και απλά νιώθω ότι πρέπει να βεβαιωθώ ότι είναι καλά. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι είναι ψυχικά καλά”, πρόσθεσε πριν ομολογήσει πώς οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί τα τελευταία χρόνια…

Αλλά ειλικρινά νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια οι ρόλοι έχουν αλλάξει και τα παιδιά μου σκέφτονται: “Πρέπει να βεβαιωθώ ότι η μαμά είναι καλά”.

Με φροντίζουν πολύ καλά και είμαστε μια τέλεια ομάδα. Είμαι λοιπόν πολύ τυχερή … Άρα ανησυχώ. Είμαι πάντα αυτή που ανησυχεί, αλλά τα λατρεύω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι. “ 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved