Τζένιφερ Λόπεζ: Tιμωρεί τον πρώην της μετά τον χωρισμό- Σε απόγνωση ο Ροντρίγκεζ

POP UP TEAM
/
17 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σκληρή τιμωρία της Τζένιφερ Λόπεζ προς τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος μοιάζει να είναι σε απόγνωση.

 Την ώρα που οι φαν της Τζένιφερ Λόπεζ παραληρούν στη σκέψη ότι θα την ξαναδούν ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ, είναι κάποιος που δεν έχει πάρει καθόλου καλά την είδηση ότι οι δυο πρώην είναι ξανά μαζί.

Ο λόγος για τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε τον χωρισμό με την Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει ήδη μετανιώσει αφού πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους στο People, ο μεγάλος αστέρας του μπέιζμπολ είναι φοβερά εκνευρισμένος με την τροπή που πήρε η κατάσταση.

Κομμένη η επικοινωνία με τον Ροντρίγκεζ
Αν και οι δυο τους είχαν δηλώσει στην κοινή τους ανακοίνωση ότι χώρισαν φιλικά, καθώς έχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες που τους συνδέουν, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Και όπως προκύπτει, η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαξε γνώμη και πλέον δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία με τον Ροντρίγκεζ. Και έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της.

Δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στο people:

“Η Τζένιφερ φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τη σχέση της με τον Άλεξ να δουλέψει. Tώρα, αισθάνεται καλά, που αποφάσισε να την διακόψει. Απλώς δεν τον εμπιστεύεται και δεν ήθελε να χάσει περισσότερο χρόνο”.

Τι συμβαίνει με τον Μπεν Άφλεκ
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Ροντρίγκεζ δεν είναι καθόλου καλά και νιώθει μεγάλο εκνευρισμό για την τροπή της σχέσης τους: “Ο Ροντρίγκεζ πλήρωσε ακριβά τον εγωισμό του. Είχε την εντύπωση πως θα συνέχιζαν σαν φίλοι, όμως η άσχημη συμπεριφορά του έκανε την Τζεν να τον κόψει από τη ζωή της”.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αμέσως μετά τον χωρισμό της, εθεάθη να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Μπεν Άφλεκ στην Μοντάνα, γεγονός που ίσως να αποτελεί έναν από τους λόγους που αποφάσισε να κλείσει οριστικά την πόρτα στον Ροντρίγκεζ.

Κοινός τους φίλος ανέφερε μιλώντας στο Elle: “Η Τζένιφερ μιλάει με τον Μπεν κάθε μέρα και είναι πολύ ενθουσιασμένη για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μεταξύ τους”, είπε αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον των φαν της Λόπεζ που αναμένουν εξελίξεις στη σχέση τους…

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved