Αντζελίνα Τζολί: Κατέρρευσε μετά την ήττα στο δικαστήριο – Μεγάλη νίκη για τον Μπραντ Πιτ

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μεγάλη νίκη του Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών του. Σε κακή κατάσταση η Αντζελίνα Τζολί, μετά την ήττα. “Σοβαρή βλάβη στα παιδιά” καταγγέλει ο Πιτ.

Mεγάλη νίκη πέτυχε στο δικαστήριο ο Μπραντ Πιτ, αφού ο δικαστής αποφάσισε κοινή επιμέλεια για το ζευγάρι, μια εξέλιξη που δεν έχει χαροποιήσει καθόλου την Αντζελίνα Τζολί, η οποία έχασε.

Η Τζολί είναι σε κακή κατάσταση, βλέποντας να κερδίζει ο Πιτ αυτή τη μάχη, αφού ένα από τα πιο ισχυρά “χαρτιά” της στη μάχη της με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, έχει καταρρεύσει.

Η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να καταθέσουν όλα τα παιδιά τους στο δικαστήριο, προκειμένου να πουν ότι προτιμούν να μείνουν με τη μητέρα τους και όχι με τον πατέρα τους.

Ωστόσο, ο δικαστής αρνήθηκε να βάλει τα πέντε ανήλικα παιδιά τους που βρίσκονται στην εφηβεία να καταθέσουν στη δίκη για το θέμα της επιμέλειας.

Έξαλλη, η Τζολί απάντησε στον δικαστή ότι δεν της δίνει το δικαίωμα να έχει μια δίκαιη δίκη.

Η Αντζελίνα Τζολί μαινόμενη
Η 45χρονη ηθοποιός υπέβαλλε έγγραφα στο δεύτερο Εφετείο της Καλιφόρνια τη Δευτέρα σε μια προσπάθεια να αποκλείσει τον δικαστή Τζον Ούντρκκιρκ από το να βγάλει απόφαση για την υπόθεση.

Στα έγγραφα του δικαστηρίου, οι δικηγόροι της ηθοποιού ανέφεραν ότι ο δικαστής “απέτυχε να εξετάσει επαρκώς… να ακούσει τις εμπειρίες, τις ανάγκες ή τις επιθυμίες των παιδιών”, τονίζοντας ότι παραβιάζει τον κρατικό νομικό κώδικα που επιτρέπει στους ανηλίκους 14 έως 17 να καταθέτουν.

Η Τζολί και o Πιτ είναι γονείς έξι παιδιών, τα πέντε από τα οποία είναι ανήλικα: του 19χρονου Μάντοξ, του 17χρονου Παξ, της 16χρονης Σαχάρα, της 14χρονης Σάιλο και των διδύμων Βιβιέν και Νοξ που είναι 12 ετών.

Η νομική ομάδα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είπε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ότι ο δικαστής δεν της επέτρεψε να υποβάλει στο δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν την ασφάλεια και την ευημερία των ανηλίκων, τα οποία είναι “κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεσή της”.

Η απάντηση του Μπραντ Πιτ
Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016 – επικαλούμενη την “υγεία της οικογένειας” – μετά από μεγάλο καβγά σε ιδιωτική πτήση από τη Γαλλία προς το Λος Άντζελες, όπου κατηγόρησε τον Πιτ για καταχρηστική συμπεριφορά σε βάρος του μεγάλου γιου τους Μάντοξ, ο οποίος τότε ήταν 15 ετών .

Όπως προκύπτει, ο Πιτ δεν κρίθηκε ένοχος για καμία κατηγορία για το εν λόγω περιστατικό, μετά από έρευνες από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Η νομική ομάδα του Πιτ απάντησε στους ισχυρισμούς της Τζολί, αναφέροντας ότι ο προεδρεύων δικαστής “διεξήγαγε εκτεταμένη διαδικασία τους τελευταίους έξι μήνες με διεξοδικό, δίκαιο τρόπο και κατέληξε σε μια προσωρινή απόφαση και διαταγή μετά από ακρόαση από ειδικούς και μάρτυρες”.

Το στρατόπεδο του Πιτ πρόσθεσε ότι η μαρτυρία που έδωσε η Τζολί στο δικαστήριο “στερείται αξιοπιστίας σε πολλούς σημαντικούς τομείς και η υπάρχουσα απόφαση επιμέλειας μεταξύ των δύο πλευρών πρέπει να τροποποιηθεί, σύμφωνα με το αίτημα του κ. Πιτ, προς όφελος των παιδιών”.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού δήλωσαν ότι η περαιτέρω καθυστέρηση στη συμφωνία επιμέλειας θα προκαλέσει “σοβαρή βλάβη στα παιδιά, τα οποία θα στερηθούν περαιτέρω τη μονιμότητα και τη σταθερότητα”.

Ενώ η Τζολί και ο Πιτ αρχικά συμφώνησαν στον συγκεκριμένο δικαστή για την υπόθεσή τους, αργότερα η Τζολί κατήγγειλε ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ο δικαστής έχει επιχειρηματικές συναλλαγές με έναν από τους δικηγόρους του Πιτ.

Η Τζολί θα ασκήσει έφεση για να ανατρέψει την απόφαση που έλαβε ο δικαστής για την υπόθεση και το θρίλερ συνεχίζεται…

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved