Κόρτνει Κοξ: Ήταν εκατομμυριούχος πολύ πριν τα «Φιλαράκια»- Η «μυστική» δουλειά της

POP UP TEAM
/
31 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πολύ πριν τη σειρά που άλλαξε τη ζωή της, η διάσημη ηθοποιός ασχολήθηκε με έναν εντελώς διαφορετικό τομέα.

Τα δέκα χρόνια προβολής ενός εκ των πιο πετυχημένων sitcom όλων των εποχών, ακούστηκαν πολλά: Για τις όχι και τόσο καλές σχέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, για τις διαφωνίες τους με την παραγωγή και φυσικά για τις αστρονομικές τους αμοιβές. Σήμερα, ελάχιστα 24ωρα έπειτα από την ιστορική επανένωση των έξι ηρώων, και όχι μόνο, της σειράς «Φιλαράκια» δηλώνουμε ευθαρσώς ότι ποσώς μας ενδιαφέρει τι γινόταν πίσω από τις κάμερες, γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τα Σαββατοκύριακά μας χωρίς το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και αυτό λέει πολλά…

Είναι γεγονός βέβαια, ότι τα χρηματικά ποσά που κατά καιρούς ακούγονταν ως αμοιβές των έξι βασικών πρωταγωνιστών, δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα, μιας και μιλάμε για ένα άκρως επικερδές πρόγραμμα από το οποίο πλούτισαν πολλοί.

Απολύτως λογικό λοιπόν, οι πρωταγωνιστές να «έχτισαν» μία τεράστια περιουσία από τη συμμετοχή τους στη σειρά, και ούτε λίγο ούτε πολύ, να μην έχουν καμία ανάγκη να ξαναδουλέψουν.

Κι όμως, μία από αυτούς, ήταν εκατομμυριούχος πολύ πριν γίνει μέλος της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας, και μάλιστα μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό επάγγελμα.

Η Κόρντει Κοξ λοιπόν, πριν γνωρίσει τη δόξα ως ηθοποιός, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, και να βγάλει μία μικρή περιουσία. Πώς; Αγοράζοντας σπίτια, ανακαινίζοντάς τα και στη συνέχεια πουλώντας τα!

Το «μυστικό» πρόδωσε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάνκαν Μακνιλ, με τον οποίο η Κόρτνει είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Μιλώντας στο podcast «The Delta Flyers», είπε ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε βγάλει πολλά χρήματα στη δεκαετία του ’80 με τον τρόπο αυτό. Μπορεί και εκατομμύρια.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved