Μαντόνα: «Η αυτοπεποίθηση είναι το παν»- Ο 15χρονος γιος της νιώθει υπέροχα μέσα στο φόρεμά του

POP UP TEAM
/
1 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το βίντεο με τον έφηβο Ντέιβιντ αποθεώνεται στο Instagram.

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τη διεμφυλικότητα, το gender fluidity και γενικά τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, η οποία διεκδικεί τα αυτονόητα δικαιώματά της και φυσικά τη δυνατότητα των μελών της για μία απλή φυσιολογική ζωή. Στο πλευρό της κοινότητας, εδώ και πολλά χρόνια οι διάσημοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι στηρίζουν με θέρμη – τουλάχιστον η πλειοψηφία τους – το δικαίωμα στην αγάπη, στον έρωτα και γενικά στη ζωή όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως.

Ανάμεσα σε αυτούς και η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Μαντόνα, η οποία από πολύ νωρίς είχε ξεκαθαρίσει μέσα της αλλά και στο κοινό της, ότι βρίσκει αδιάφορους τους διαχωρισμούς και τις κατηγοριοποιήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα gay icons, όλων των εποχών.

Η Μαντόνα λοιπόν, στο πλαίσιο της ελευθερίας της έκφρασης, θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο του υιοθετημένου της γιου, Ντέιβιντ Μπάντα, ο οποίος είναι 15 ετών. «Η αυτοπεποίθηση είναι το παν» έγραψε η σταρ κάτω από το βίντεο που δείχνει τον έφηβο να περπατάει χαρούμενος φορώντας ένα φόρεμα. Ακολούθησαν φυσικά τα αποθεωτικά σχόλια των followers της Βασίλισσας της ποπ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved