Μπραντ Πιτ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή 36χρονη με την οποία φέρεται να φλερτάρει

POP UP TEAM
/
1 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι φήμες άρχισαν από τη συμπεριφορά τους στην τελετή απονομής και εξαπλώθηκαν ραγδαία.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως φυσάει ευνοϊκός άνεμος για τον Μπραντ Πιτ. Όχι μόνο εξασφάλισε συνεπιμέλεια των παιδιών με την Αντζελίνα Τζολί, μετά από πολύμηνη μάχη στα δικαστήρια, αλλά οι φήμες μιλούν και για ένα νέο φλερτ στον ορίζοντα και συγκεκριμένα με την Άντρα Ντέι στη βραδιά των Όσκαρ.

Η 36χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, που ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της θρυλικής Μπίλι Χόλιντεϊ στη βιογραφική ταινία «The United States vs. Billie Holi», εντυπωσίασε με την απαστράπτουσα, αισθησιακή τουαλέτα Vera Wang που φόρεσε στην τελετή απονομής. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Mirror, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Μπραντ Πιτ με τον οποίο «φλέρταραν στα παρασκήνια και πιστεύεται ότι αντάλλαξαν τηλέφωνα. Θα μπορούσε να είναι απλά για επαγγελματικούς λόγους, αν και κάποιοι φίλοι του Μπραντ συζητούν για το πόσο ωραίο ζευγάρι θα ήταν».

Η Ντέι έγινε γνωστή για πρώτη φορά το 2015, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της, «Cheers to the Fall», και έναν χρόνο αργότερα βρέθηκε υποψήφια για δύο Γκράμι. Για την πρόσφατη ερμηνεία της Μπίλι Χόλιντεϊ μπορεί να έχασε τελικά το Όσκαρ, αλλά στο μεταξύ είχε κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ο 57χρονος ηθοποιός είχε συνδεθεί ερωτικά με την 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι, η οποία είναι μοντέλο με καταγωγή από τον Πολωνία. Μάλιστα δημοσιεύματα και φωτογραφίες έκαναν λόγο τότε για ένα ζευγάρι που αντάλλασσε παθιασμένα φιλιά, σαν ερωτευμένοι έφηβοι.

Δείτε την Άντρα Ντέι:

Δείτε διάφορες σταρ να φλερτάρουν -λιγότερο ή περισσότερο αδιάκριτα- τον Μπραντ Πιτ:

http://youtu.be/R7AnIzmjzdg

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved