Έλενα Κρίστενσεν: Ποζάρει με εσώρουχα στα 52 της – Το αψεγάδιαστο κορμί της

POP UP TEAM
/
3 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Έλενα Κρίστενσεν που μεσουράνησε στα 90’s εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμά της και να αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο.

Η Έλενα Κρίστενσεν, είναι 52 ετών και διατηρεί αναλλοίωτη τη σιλουέτα της, χάρις στην οποία έκανε μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ.

Το διάσημο μοντέλο που μεσουράνησε στα 90’s εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμά της και να αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο.

Η 52χρονη, η οποία συνεργάζεται με γνωστή εταιρεία εσωρούχων και μαγιό, φωτογραφήθηκε με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και έδειξε το απίθανο κορμί της.

Πριν από λίγους μήνες, η 52χρονη καλλονή επιδεικνύει διαρκώς το αψεγάδιαστο κορμί της, ποζάροντας γυμνή σε φωτογράφηση για την προώθηση κλινικής αισθητικής περιποίησης.

Ως πρέσβειρα της εταιρείας, η 52χρονη έδειξε το κορμί που την έκανε διάσημη και της εξασφάλισε μια τεράστια καριέρα στο μόντελινγκ. Η μελαχρινή καλλονή μοιάζει σαν να έχει μείνει αναλλοίωτη από το πέρασμα του χρόνου με τα πλούσια μαλλιά της να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Μιλώντας για τη σημασία της καλής φροντίδας του δέρματος, η Έλενα είπε:
“Πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής όταν αφήνεις το πρόσωπό σου στα χέρια ειδικών που θεραπεύουν το δέρμα σου.

“Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό, αλλά ταυτόχρονα κάνει την κατάλληλη διαφορά, οπότε νιώθεις φρέσκος και χαρούμενος όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved