Honey Ross: Το plus size μοντέλο που τα έβαλε με το Instagram όταν “κατέβασε” φωτογραφία της με μαγιό

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Όλοι θα πρέπει να αισθανόμαστε καλά με το σώμα μας”, τονίζει το plus size μοντέλο Honey Ross

 Είναι “κήρυκας” και ακτιβίστρια του body positivity, φανατική πολέμιος του body shaming και δεν φοβάται να αποκαλύψει το σώμα της στους χιλιάδες ακόλουθους που έχει στο Instagram. Η Βρετανίδα, Honey Ross, είναι το plus size μοντέλο που είναι ερωτευμένη με τον εαυτό της και το σώμα της και δεν φοβάται να το “βροντοφωνάξει” όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Κόρη του διάσημου παρουσιαστή Jonathan Ross και της εξίσου ξακουστής σεναριογράφου Jane Goldman η 24χρονη έχει ήδη αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά στα Social Media, ενώ πρόσφατα λάνσαρε και τη δική της σειρά μπικίνι. Ποιος άλλος βέβαια θα μπορούσε να διαφημίσει καλύτερα τα ρούχα της από την ίδια.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, η ίδια ποζάρει ακομπλεξάριστα στο φωτογραφικό φακό, με τα likes στις αναρτήσεις της να δίνουν και να παίρνουν. “Όλοι θα πρέπει να αισθανόμαστε καλά με το σώμα μας”, δηλώνει με αφορμή το λανσάρισμα της σειράς.

Η κόντρα με το Instagram
Η Honey Ross, είχε κατακεραυνώσει το Instagram, όταν πριν από περίπου ένα χρόνο της είχε κατεβάσει φωτογραφία της στην οποία πόζαρε με μπικίνι και η οποία σύμφωνα με τη σχετική σήμανση δεν τηρούσε τους κανόνες της κοινότητας. Η ίδια είχε αντιδράσει έντονα ανεβάζοντας σχετικό story γράφοντας στη λεζάντα: “γιατί δεν λέτε απλά ότι σιχαίνεστε τα χοντρά σώματα;”.

 439e7f44 c6c6 40a3 a282 5543a345466d 2

Ο κολοσσός των Social Media αναγκάστηκε να της απαντήσει, αναφέροντας πως “δεν επιτρέπει το γυμνό και τη σεξουαλική δραστηριότητα”, αν και κανένας από τους δύο όρους δεν παραβιαζόταν με την “μπαναρισμένη” φωτογραφία. Λίγες ώρες αργότερα, η Honey Ross ανέβασε μια σχεδόν γυμνή της φωτογραφία η οποία ωστόσο δεν “κατέβηκε” από το Instagram και έτσι η κόντρα τερματίστηκε εκεί.

Βέβαια, είχε ήδη ξεκινήσει ένα ρεύμα συμπαράστασης προς την Ross, η οποία από ότι φάνηκε στη συνέχεια μόνο σε καλό της βγήκε το περιστατικό καθώς δέχτηκε πληθώρα σχολίων συμπαράστασης σε αντίθεση με το δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης που κατακρίθηκε σφόδρα.

Η πίεση από τους διάσημους γονείς να αδυνατίσει
Το μοντέλο μέσα από τις αναρτήσεις της, προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να κάνει και τους “ακόλουθούς” της να αισθάνονται εξίσου καλά με την εμφάνισή τους, όποια κι αν είναι αυτή, δίνοντας έμπνευση στις γυναίκες και διδάσκοντας πώς το να αγαπάς το σώμα σου αντανακλά μια μοναδική ομορφιά, της οποίας γίνονται αποδέκτες όλοι οι υπόλοιποι.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που την κατακρίνουν για την επιθετική καμπάνια του body positivity που υλοποιεί, στο πλαίσιο της οποίας ανεβάζει και γυμνές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ίδια όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της είχε περάσει γολγοθά με τα κιλά της όταν ήταν μικρή, καθώς οι διάσημοι γονείς την παρότρυναν να αδυνατίσει κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες.

Βέβαια όπως αποκάλυψε, η μητέρα της εκ των υστέρων της ζήτησε συγγνώμη. “Όταν ήμουν έφηβη,πήγαινα σπίτι και έλεγα στους γονείς μου πως μισώ το σώμα μου. Οι μόνες λύσεις που μου πρότειναν ήταν να κάνω δίαιτα παρουσιάζοντάς μου συνεχώς νέα τοξικά προγράμματα αδυνατίσματος, τα οποία ξέρουμε ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα”, είχε δηλώσει ενώ έχοντας υπόψιν τη δική της εμπειριά είχε δώσει τι δική της συμβουλή στους γονείς: Να μην πιέζετε τα παιδιά. Αν θέλετε να έχουν καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα τους, να μην ντρέπεστε για αυτά”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved