Δημιούργησε 6 energy drinks που θα σε βοηθήσουν να “χάσεις” την κοιλιά σου

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2021

Τώρα που είναι καλοκαίρι και πηγαίνεις στην παραλία, σίγουρα δε θέλεις να έχεις παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά σου. Κι ενώ μπορεί να έχεις δοκιμάσει διάφορες ασκήσεις για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, θα ήθελες να μπορείς να τρως και να πίνεις άνετα κάποια ποτά που σου αρέσουν. Ευτυχώς για εσένα, υπάρχουν αρκετά αναζωογονητικά ποτά που μπορείς να καταναλώσεις χωρίς να νιώθεις ενοχές, και να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος.

1. Νερό με διάφορες γεύσεις

Είναι σημαντικό να μένεις ενυδατωμένη όταν προσπαθείς να αδυνατίσεις. Μπορείς να ξεγελάσεις τον εαυτό σου πίνοντας περισσότερο νερό, και σύμφωνα με έρευνες το νερό βοηθάει το σώμα σου να διατηρεί μια ισορροπία, σταματάει την κατακράτηση υγρών (σημαντικός παράγοντας για τις φουσκωμένες κοιλίτσες) και αυξάνει την αίσθηση της πληρότητας, ώστε να τρως λιγότερο.

nerogeuseis

2. Smoothie από καρπούζι

Αν δε φτιάχνονται με την προσθήκη ζάχαρης, τα smoothies είναι ένας τρόπος για να ενυδατωθείς χωρίς ενοχές – και το καρπούζι είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός smoothie με λίγες θερμίδες. Δεν είναι μόνο φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης εξαιτίας της περιεκτικότητας του σε νερό, αλλά το καρπούζι είναι επίσης γεμάτο με θρεπτικά στοιχεία. Πολλά από αυτά τα στοιχεία μειώνουν το λίπος και αυξάνουν τη μυική μάζα.

smoothkarpouz

3. Παγωμένο τσάι μέντας

Αυτό το ποτό είναι πραγματικό αναζωογονητικό, αλλά είναι παράλληλα και ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της κοιλιάς. Το τσάι μέντας βοηθάει το στομάχι σου να επεξεργαστεί το λίπος που βοηθάει στην καταπολέμηση του πρηξίματος. Το τσάι βοηθάει να χωνέψεις πιο εύκολα ακόμη και φαγητά που έχουν πολλά λιπαρά, όπως είναι οι μπριζόλες και τα burgers.

tsaiment

4. Φραπέ από ανανά

Αυτό το μείγμα από ανανά έχει την τέλεια καλοκαιρινή γεύση επειδή σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην παραλία, ενώ παράλληλα περιέχει 2 συστατικά που βοηθάνε στην απόκτηση επίπεδης κοιλιάς. Μία κουταλιά σούπας από έλαιο λιναρόσπορου προσθέτει μονοκορεσμένα λίπη (MUFA) που βοηθάνε στην απόκτηση επίπεδης κοιλιάς, και ο ανανάς από μόνος του περιέχει βρομελίνη, ένα ένζυμο που βοηθάει στην διάσπαση των πρωτεϊνών, διευκολύνει την πέψη και εξαφανίζει το πρήξιμο.

frapanana

5. Πράσινο τσάι

Εκτός του ότι μειώνεις τον κίνδυνο να αποκτήσεις καρκίνο και καρδιακά προβλήματα, το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, αντιοξειδωτικά που σύμφωνα με τις έρευνες βοηθούν στην μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Πράγματι! Το πράσινο τσάι μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος! Αν πιεις λίγο πριν το γυμναστήριο, τα συστατικά του μπορούν να αυξήσουν την καύση λίπους κατά την αεροβική.

greentea

6. Milkshake μαύρης σοκολάτας

Κι όμως! Η σοκολάτα – κυρίως η μαύρη σοκολάτα – σε βοηθάει να αδυνατίσεις επειδή μειώνει την όρεξη σου και τις λιγούρες σου. Ωστόσο, με 400 περίπου θερμίδες, αυτό το milkshake ισοδυναμεί περισσότερο με ένα γεύμα παρά με snack.

milssoko

Πως να φτιάξεις milkshake μαύρης σοκολάτας

Βάλε 1/2 κούπα αποβουτυρωμένο γάλα ή γάλα σόγιας, 170 γραμμάρια γιαούρτι βανίλια, 1/4 κούπας κομματάκια μαύρης σοκολάτας και 1 κούπα φρέσκα σμέουρα μαζί με μια χούφτα πάγο, ή 1 κούπα κατεψυγμένα σμέουρα, μέσα στο μπλέντερ. Ανακάτεψε για 1 λεπτό, μετέφερε σε ποτήρι ή δοκίμασε το με ένα κουτάλι (387 θερμίδες).

 

Με πληροφορίες από eDiva.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved