Εύκολο ρόφημα – πράσινη συνταγή, για άμεση αποτοξίνωση του οργανισμού

POP UP TEAM
/
21 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η πράσινη συνταγή που ακολουθεί, σίγουρα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου και να αισθανθείς ξανά ευεξία.

Κάνω αποτοξίνωση δεν σημαίνει ότι ακολουθώ εξουθενωτικές δίαιτες ή περιορίζω σημαντικά τον αριθμό των θερμίδων που λαμβάνω μέσα από τα γεύματα και τα ροφήματα που καταναλώνω.

Όπως εξηγήσαμε, η αποτοξίνωση σχετίζεται με το να προσφέρεις στον οργανισμό σου ένα αίσθημα ευεξίας και να περιορίσεις ή να βγάλεις από τη διατροφή σου για ένα διάστημα μερικών ημερών, συστατικά που ενδεχομένως δεν σε ωφελούν. Το αλάτι, η ζάχαρη, το αλκοόλ και τα επεξεργασμένα τρόφιμα δεν έχουν θέση στο μενού σου κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης και τη θέση τους παίρνουν τα φρούτα και τα λαχανικά.

Θα χρειαστείς: 

1 κούπα φρέσκο σπανάκι

1 μικρή χούφτα φρέσκο κόλιανδρο

1 κουταλιά της σούπας χυμό από φρέσκο λάιμ

Πώς θα το ετοιμάσεις:

Βάζεις όλα τα παραπάνω συστατικά στο μπλέντερ και ανακατεύεις το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια το βάζεις σε ένα ποτήρι και απολαμβάνεις αμέσως, όσο είναι φρέσκο. Στην περίπτωση που δεν διαθέτεις μπλέντερ υψηλής ταχύτητας, δοκίμασε να ανακατέψεις πρώτα το σπανάκι με τον κόλιανδρο, το τζίντζερ και το νερό και στη συνέχεια πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά.

Extra tip: Φρόντισε να καθαρίσεις καλά κάθε σκεύος που θα χρησιμοποιήσεις για να ετοιμάσεις και να απολαύσεις το smoothie σου. Διότι όσο περισσότερο αφήνεις πάνω τους τα υπολείμματα από τα φρούτα, τόσο θα δυσκολευτείς στη συνέχεια. Μην ξεχνάς ακόμη ότι τα όξινα φρούτα μπορεί να διαβρώσουν το νεροχύτη σου.

 

Με πληροφορίες από epithimies.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved