Αυτά είναι τα 5 καλύτερα σνακ για να χάσεις βάρος

POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Εάν αποφεύγεις τα σνακ για να μειώσεις τις θερμίδες, καλύτερα να το σταματήσεις γιατί για να χάσεις βάρος, χρειάζεσαι σνακ. «Το σνακ είναι μια ευκαιρία να τροφοδοτείς το σώμα σου μεταξύ των γευμάτων», λέει στο Health η διατροφολόγος Rania Batayneh, συγγραφέας του The One One One Diet. Τα υγιεινά σνακ διατηρούν τον μεταβολισμό σου ενεργό. Παρακάτω σου έχουμε 5 επιλογές για σνακ εγκεκριμένες από διατροφολόγους, οι οποίες περιέχουν 150 έως 200 θερμίδες, είναι γεμάτες με θρεπτικά συστατικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η διατροφή σου δεν έχει τίποτα να στερηθεί.

Γιαούρτι και raspberries

Γλυκός, κρεμώδης και χορταστικός, αυτός ο τριπλός συνδυασμός κάνει το γιαούρτι εντελώς απολαυστικό. Ο συνδυασμός φυτικών ινών, υγιεινών λιπαρών και πρωτεϊνών σίγουρα θα σε χορτάσει. Επιπλέον, η βιταμίνη C στα raspberries αυξάνει την ικανότητα καύσης λίπους του σώματός σoυ, σύμφωνα με έρευνα του Journal of the American College of Nutrition. Συνδύασε ένα μπολάκι γιαουρτιού, ένα φλιτζάνι raspberries και μισή κουταλιά μέλι.

Σταφύλια και καρύδια

Ανεξάρτητα από το πόσο τα αγαπάς δεν μπορείς να φας πολλά σε ποσότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σταφύλια είναι εξαιρετικά γλυκά και τα καρύδια είναι ακόμα πιο χορταστικά. Ένα φλιτζάνι σταφύλι και μια χούφτα καρύδια μαζί είναι ένας συνδυασμός από φυσικά σάκχαρα, φυτικές ίνες, υγιή λιπαρά και πρωτεΐνες, τα οποία παρέχουν περισσότερη ενέργεια μακράς διαρκείας.

Φυστικοβούτυρο με μπανάνα

Άπλωσε μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο σε μια μπανάνα. Οι υδατάνθρακες θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα σου δώσουν ενέργεια, ενώ η πρωτεΐνη θα διατηρήσει την ενέργεια σου για ώρες. Μια μελέτη του 2013 στο British Journal of Nutrition διαπίστωσε ότι η κατανάλωση φυστικοβούτυρου το πρωί μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της όρεξής σου καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φέτες μήλου με τυρί

Ένα μήλο την ημέρα μπορεί να μην κρατά απαραίτητα τον γιατρό πέρα, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη της αύξησης του βάρους, σύμφωνα με έρευνα στο περιοδικό Nutrition. Επιπλέον, μια μελέτη του 2016 στο American Journal of Clinical Nutrition προτείνει ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να διατηρήσουν το βάρος τους. Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα μήλο με μια φέτα τυρί τσένταρ.

Φέτες γαλοπούλα

Το στήθος γαλοπούλας σε φέτες δεν χρειάζεται ψωμί! Τύλιξε πέντε φέτες γαλοπούλας με δύο ψητές κόκκινες πιπεριές και ένα κουταλάκι του γλυκού πικάντικη μουστάρδα. Είναι βασικά ένα μίνι γεύμα και έχει μόνο 120 θερμίδες.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved