Πόσο πιθανό είναι να απατήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

POP UP TEAM
/
28 Ιουλίου, 2019

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι δε θα απατήσουμε ποτέ τον σύντροφο μας. Ότι δεν είναι στη φύση μας και γενικά δε μπορούμε ούτε να το σκεφτούμε να συμβαίνει.

Βέβαια, δεν είναι όλων η φύση έτσι και είναι πιο επιρρεπής στο να κάνουν την κουτσουκέλα τους. Έχεις σκεφτεί μήπως η τάση αυτή οφείλεται στα χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας από το ζώδιο του;

Πόσο πιθανό είναι να απατήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου; Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα παρακάτω θα βρεις την απάντηση στην ερώτηση αυτή. Ακόμα και να μην πιστεύεις στα ζώδια, ρίξε μια ματιά απλά από περιέργεια. Να δεις αν συνάδουν τα χαρακτηριστικά σου με την περιγραφή του ζωδίου σου. Δες επίσης ποιο είναι το καλύτερο και το χειρότερο ζώδιο για σχέση!

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω αν θα απατήσεις

Κριός

Η περιπετειώδης γυναίκα Κριός χρειάζεται ένα σύντροφο που να της κρατάει συνέχεια το ενδιαφέρον. Αν το ενδιαφέρον χαθεί, μάλλον οι πιθανότητες για να βάλει άλλο άντρα στο κρεβάτι της αυξάνονται. Στον αντίποδα έρχονται οι άντρες Κριοί, οι οποίοι έκτος από όμορφοι, είναι και τύποι που ναι μεν θα μπουν δύσκολα σε σχέση, πολύ δύσκολα δε, θα σκεφτούν να πάνε με άλλη κοπέλα.

Ταύρος

Για μια Ταυρίνα, το να απατήσει είναι περιττές τύψεις και μυστικά. Αν είναι να είσαι σε μια σχέση, τότε είσαι σε μια σχέση και πουθενά αλλού, πιστεύει η γυναίκα Ταύρος και αν είναι να κάνει κάτι με άλλον άντρα, θα το κάνει αφού χωρίσει. Στο ίδιο μήκος κύματος βαδίζει και ο άντρας Ταύρος. Αν θέλεις μια σταθερή σχέση, χωρίς σκαμπανεβάσματα και υποψίες, απλά βρες έναν Ταύρο και κράτα τον για πάντα. Δε θα σε απατήσει και θα σου δώσει όλο του το είναι.

Δίδυμος

Όπως ορίζει το ζώδιο έτσι και η γυναίκα αντιπρόσωπος του, δυσκολεύεται να μένει πιστή σε ένα και μόνο σύντροφο. Για να μπορέσει μια Δίδυμος να μείνει σε μια σχέση, θα πρέπει ο άλλος να την αποδέχεται με όλες τις “προσωπικότητες” της και έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Ο άντρας Δίδυμος δυσκολεύεται να διαλέξει ένα ταίρι. Τη μια έχει βρει την ιδανική και θέλει να την παντρευτεί και την επόμενη μέρα ξαφνικά πιέζεται και ασφυκτιά. Κοινώς άντρες και γυναίκες Δίδυμοι δεν πολύ ξέρουν τι θέλουν.

Καρκίνος

Η πιο άτυχες γυναίκες του ζωδιακού, μιας και είναι απόλυτα πιστές στον σύντροφο τους οι γυναίκες Καρκίνοι και οι σύντροφοι τους σπάνια πιστοί σε εκείνες. Δίνει τόση αγάπη και φροντίδα και αυτό εκμεταλλεύεται ο εκάστοτε σύντροφος. Άδικο για μια γυναίκα που προσφέρει τόση αγάπη. Σε ερωτικά τρίγωνα πέφτουν συχνά οι άντρες Καρκίνοι. Θέλουν πολύ να είναι αφοσιωμένοι σε μια κοπέλα, αλλά κάτι τυχαίνει πάντα και βρίσκουν και μια δεύτερη. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δε μπορούν ποτέ να διαλέξουν ποια θέλουν περισσότερο.

Λέων

Οι Λιονταρίνες έχουν την τάση να βλέπουν τους συντρόφους τους σαν πείραμα και όχι σαν ταίρι. Στόχος τους είναι να αναλύσουν τον χαρακτήρα του άλλου, να δουν αν τους κάνει και τέλος αν δουν ότι υπάρχει ομοιότητα με παρελθοντικές σχέσεις που κατέληξαν σε απιστία, δίχως δεύτερη σκέψη θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι. Για να είσαι με μια γυναίκα Λέων, θα πρέπει να την καταφέρεις να σε δει εξ αρχής σαν σύντροφο και όχι πείραμα.

Ο άντρας Λέων θα απατήσει δύσκολα, όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί η γυναίκα που θα επιλέξει να έχει δίπλα του θα πρέπει να είναι εξίσου εμφανίσιμη και γοητευτική, αν όχι παραπάνω από εκείνον. Δεν απατά γιατί η σύντροφος του είναι μια γυναίκα που θαυμάζει και θα άλλαζε για τίποτα στον κόσμο.

Παρθένος

Η λέξη μοιχεία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μιας γυναίκας Παρθένου. Για εκείνην η σχέση πρέπει να έχει βάθος, επικοινωνία και εξέλιξη. Πιστεύει στο αν το λάθος γίνει μια φορά τότε θα ξαναγίνει και για αυτό το αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Οι άντρες Παρθένοι είναι τόσο πιστοί που πραγματικά απορείς με το πως το καταφέρνουν. Όταν είναι με μια γυναίκα, είναι με αυτήν και μόνο. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!

Ζυγός

Μια γυναίκα Ζυγός θα απατήσει και αυτό εξαιτίας του ξερού της του κεφαλιού. Μια Ζυγός θα βάλει τόσο ψηλά τον σύντροφό της και θα πιστεύει ότι είναι τόσο υπέροχος, που στην πρώτη παραξενιά ή στο δείγμα που δε θα συμπίπτει με τα ιδανικά που έχει θέσει, θα ξενερώσει και θα απατήσει. Ο άντρας Ζυγός δε θα απατήσει. Όχι γιατί είναι πιστός από την φύση του, απλά γιατί όταν θα πει και θα δηλώσει ότι είναι με κάποια, δε θα δεχτεί να ειπωθεί κάτι αντίθετο. Το θεωρεί προσβολή- μιας και όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα του- και προκειμένου να διατηρήσει την εικόνα του, θα παραμείνει πιστός.

Σκορπιός

Ναι μια γυναίκα Σκορπιός είναι πιθανό να απατήσει. Αυτό συμβαίνει γιατί η Σκορπίνα ακολουθεί τα συναισθήματα της και όταν μια κατάσταση τη ζορίσει, θα ψάξει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή. Οκ, ίσως η απιστία να μην είναι και ο ενδεικνυόμενος τρόπος για να φύγει από ό,τι την δυσκολεύει. Για τους άντρες Σκορπιούς κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Κάθε γυναίκα όμως! Δεν συμβιβάζονται με μια και δυσκολεύονται απίστευτα να διαλέξουν και να μείνουν με μία.

Τοξότης

Η απόλυτη παράνοια επικρατεί στις Τοξοτίνες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι γενικά σαν ζώδιο δεν έχει τάσεις δέσμευσης. Παρόλα αυτά επιζητά ανά διαστήματα την σχέση και την θαλπωρή. Αν την πετύχεις σε εκείνη τη φάση της, απλά φρόντισε να μην την φρικάρεις και να της κρατάς το ενδιαφέρον. Αν πάλι την πετύχεις σε φάση που δεν είναι για σχέση και απλά θέλει να περάσει καλά, να την περιμένεις την κουτσουκέλα.

Οι άντρες του ζωδίου όπως και οι γυναίκες θέλουν να περνούν πάντα καλά. Για αυτό το λόγο, η σχέση με έναν άντρα Τοξότη δεν είναι και ό,τι ευκολότερο στον πλανήτη γη. Αυτό που σίγουρα μπορούν να σου εγγυηθούν είναι μια περίοδος όπου και οι δυο θα περάσετε τρομερά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε θέλουν για κάτι σοβαρό.

Αιγόκερως

Το μεγαλύτερο πάθος μιας Αιγόκερω είναι ότι δουλεύει άπειρες ώρες και δεν έχει χρόνο για έρωτες και ρομαντισμούς. Το μόνο που θέλει όταν τελειώσει από την δουλειά της, είναι να βρει κάπου να περάσει καλά. Δε θα την νοιάξει εκείνη την στιγμή αν έχει άλλον ή όχι. Οι άντρες Αιγόκεροι ενώ είναι και αυτοί εργασιομανής, δε θα απατήσουν την σύντροφο τους. Όχι γιατί δε θέλουν, απλώς δεν έχουν την ενέργεια να “ψάξουν” κάτι άλλο. Μπορεί η σύντροφος ενός Αιγόκερου να πιστεύει ότι την απατά, ενώ στην πραγματικότητα να είναι στο γραφείο και να δουλεύει.

Υδροχόος

Αγόρια μου εδώ είναι το τυχερό σας. Η γυναίκα Υδροχόος όχι απλά δε θα απατήσει, αλλά σέβεται, εκτιμά και θα έκανε τα πάντα για να διαφυλάξει την σχέση της. Ελάχιστες είναι οι φορές που θα πέσουν στον πειρασμό της μοιχείας. Αντίστοιχα απίθανο είναι να κερατώσει και ο άντρας Υδροχόος, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να σε απατήσει και να σε κάνει να νιώθεις ότι φταις εσύ για αυτό.

Ιχθύς

Ρομαντικές ψυχές οι γυναίκες Ιχθείς και αυτό είναι το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα τους. Άμα βρουν κάποιο ρομαντικό μένουν εκεί. Αν όμως βρουν κάποιον ακόμα πιο ρομαντικό, τότε την πάτησες μιας και θα στρέψουν την προσοχή τους εκεί. Επαγγελματίας στην μοιχεία είναι ο άντρας Ιχθύς. Δεν έχει κανένα φίλτρο, κανέναν δισταγμό και ό,τι κινείται εκτελείται. Αν αποφασίσεις να μπεις σε μια σχέση με έναν Ιχθύ, παίρνεις πάνω σου όλη την ευθύνη!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved