Αυτά τα 4 ζώδια συνηθίζουν να «καπελώνουν» τους άλλους

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Έχουν μια τάση να κλέβουν ιδέες και λύσεις για να… «δείχνονται»

Οι άνθρωποι που ανήκουν στα τέσσερα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, έχουν μια… έλλειψη καινοτομίας. Και τι εννοούμε με αυτό. Θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο και σίγουρα πιο γρήγορο το να «κλέψουν» την ιδέα ενός άλλου και να την παρουσιάσουν ως δική τους, παρά να καθίσουν και να «στύψουν» το μυαλό τους.

Δεν είναι ότι δεν μπορούν να σκεφτούν ή ότι δεν είναι έξυπνα. Το αντίθετο! Θα λέγαμε ότι «στροφάρουν» αρκετά, απλώς προτιμούν τον εύκολο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι ίσως από τους μεγαλύτερους… «κλέφτες ιδεών». Ξεκινώντας από το στιλ του μέχρι και την ιδεολογία του, όλα είναι μια καλή αντιγραφή πάνω του. Θέλει να δείχνει στους άλλους ότι τα ξέρει όλα και ότι φυσικά και έχει μια απάντηση ή λύση για ό,τι προκύψει, ωστόσο αυτό που κάνει στην πραγματικότητα, είναι να μεταφέρει ό,τι έχει ακούσει από άλλους και να το πλασάρει ως δική του άποψη ή ιδέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν του το είχες του Καρκίνου σίγουρα, ωστόσο, να ξέρεις ότι αυτή η συναισθηματική φύση του και το χαμηλό του προφίλ είναι και το… καμουφλάζ του. Όταν πας να τον ξεμπροστιάσεις, εύκολα μετατρέπει τον εαυτό του σε «θύμα» της υπόθεσης και προσπαθεί να βγει και από πάνω. Έχει την τάση να κλέβει ιδέες από τους άλλους και να «παίζει» αθώος, ακίνδυνος και το πιο γλυκό άτομο που έχεις γνωρίσει ποτέ!

ΛΕΩΝ
«Κλέβει» ένας βασιλιάς; Μα φυσικά, αρκεί αυτό που πάει να κλέψει να αξίζει… καράτια! Ο Λέων ό,τι του αρέσει το υιοθετεί και το πλασάρει ως δικό του, χωρίς κανένα ενδοιασμό, ενίοτε και μπροστά στο άτομο που το είχε πρωτοπεί. Δεν είναι όσο αυθεντικός θέλει να παρουσιάζεται στους γύρω του. Πίσω από την… αριστοκρατική συμπεριφορά του κρύβεται ένας «κλέφτης» που προσπαθεί να κάνει επίδειξη του λαμπρού και πανέξυπνου μυαλού του με ξένες ιδέες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός, σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, μπαίνει στην διαδικασία να κλέψει τις ιδέες των άλλων, επειδή ο ίδιος έχει ανασφάλειες και θεωρεί πως δεν είναι αρκετά ικανός να σκεφτεί από μόνος του κάτι τόσο έξυπνο ή καινοτόμο. Έτσι γίνεται εξπέρ στο να κοπιάρει και να οικειοποιείται των άλλων χωρίς καν εκείνοι να παίρνουν χαμπάρι ότι το έκανε.

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved