Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν απαντάνε σε μηνύματα

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2019

Εσύ μπορεί να έστειλες, το μήνυμα μπορεί να διαβάστηκε, αλλά απάντηση δεν έλαβες. Ποια είναι τα ζώδια που θα σε αφήσουν να περιμένεις;

Είναι απαίσιο να μην σου απαντούν. Όλοι το έχουμε βιώσει κάποια φορά. Το σημαντικό ερώτημα είναι: το έχουμε βιώσει όλοι, συλλογικά, από κάποιον Δίδυμο; Ίσως. Για να δούμε τι έχει να πει η αστρολογία για τα ζώδια που έχουν την τάση να αγνοούν… κατά συρροή.

Δίδυμοι

Προφανώς και οι Δίδυμοι θα βρίσκονταν σε αυτή τη λίστα. Είναι άνθρωποι που πολλές φορές δεν γίνεται να τους διαβάσεις με τίποτα. Με την διαφορά ότι εκείνοι σε διαβάζουν, και – ακόμα κι αν έχουν κάθε καλή θέληση να απαντήσουν – μετά σε αγνοούν. Πάσχουν από μία ελαφρά διάσπαση προσοχής που τους κάνει να ξεχνάνε πράγματα. Την ίδια στιγμή, δεν είναι και άνθρωποι που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια χωρίς λόγο, άρα αν δεν σου απαντάει συστηματικά ένας Δίδυμος, είναι αρκετά σίγουρο πως δεν ενδιαφέρεται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί λειτουργούν σαν τους αστυνομικούς όταν σε συλλαμβάνουν: Ό,τι πεις, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Συνεπώς, κάποιες φορές ίσως να είναι και καλό αν δεν σου απαντούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, πρέπει να γνωρίζεις ότι οι Σκορπιοί πιέζονται πολύ εύκολα, κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται χώρο. Μην περιμένεις να σου εκφράσουν αυτή την ανάγκη τους, απλά θα τραβηχτούν και θα σταματήσουν να μιλάνε για λίγο.

Καρκίνος

Μιλώντας για ζώδια που πιέζονται εύκολα, οι Καρκίνοι είναι μακράν οι πιο ευαίσθητοι, παρεξηγιάρηδες άνθρωποι που θα γνωρίσεις. Και οι αντιδράσεις τους δεν είναι πάντα τόσο ώριμες. Πολλές φορές, μπορεί απλά να μην σου απαντήσουν σε ένα μήνυμα γιατί θέλουν να τους στείλεις κι άλλο, να τους πείσεις με κάποιον τρόπο ότι ενδιαφέρεσαι. Αν δεν σου απαντούν, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να σου μιλήσουν· πόσο μάλλον. Και γι’ αυτό οι Καρκίνοι έχουν αποκτήσει την φήμη του πολύ δύσκολου συντρόφου για να διαχειριστείς.

Υδροχόος

Είναι να απορεί κανείς αν ένας Υδροχόος δεν απαντήσει σε μήνυμα; Το μυαλό τους τρέχει συνεχώς σε δέκα διαφορετικά πράγματα—αν οι Δίδυμοι έχουν την διάσπαση προσοχής σαν τάση, οι Υδροχόοι την αντιπροσωπεύουν εντελώς. Σπάνια θα είναι προσωπικό αν δεν σου απαντήσει, επειδή τις περισσότερες φορές έκανε κάτι άλλο και λογικά ξεχάστηκε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υπεράνω. Μπορεί να το κάνει μια και δυο. Από ένα σημείο και μετά, είναι συνειδητή επιλογή.

via olagiatingunaika.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved