Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν άνετα να πατήσουν επί πτωμάτωv

POP UP TEAM
/
30 Δεκεμβρίου, 2019

Μπορούν να γίνουν αδίστακτα αφού σκοπός τους είναι η απόλυτη επιτυχία. Το να πατούν επί πτωμάτων είναι ο χόμπι τους. Αφήνουν άλλους να προχωρούν με το σταυρό στο χέρι.

Ποια είναι τα ζώδια που θα σε τσαλαπατήσουν για να αναδειχθούν ή για να επιτύχουν το σκοπό τους;

Λέων: Επειδή έχει μεγάλη για τον εαυτό του περιμένει από τους άλλους να του προσφέρουν τα πάντα και εκείνος να μη δώσει τίποτα. Αχάριστα ζώδια και ειδικά όταν ευεργετούνται. Νομίζουν ότι όλοι τους έχουν υποχρέωση και ότι πρέπει να νιώθουν και ευγνωμοσύνη που τους δίνει σημασία η Αυτού Μεγαλειότης τους.

Σκορπιός: Μπορεί να ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα χωρίς καθόλου τύψεις για να φτάσει εκεί που θέλει. Δε θα αισθανθεί καθόλου τύψεις που θα χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους για να κάνει τη δουλειά του αντιθέτως τους βλέπει σα λεμονόκουπες. Όταν τους στίβει τους πετάει.

Αιγόκερως: Ύπουλα ζώδια τα οποία χρησιμοποιούν το προσωπείο της καλοσύνης και της φιλίας για να κολλήσουν δίπλα σε όποιον ευνοεί το συμφέρον τους και να αναρριχηθούν οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Κρύβουν μέσα τους μεγάλα αποθέματα υποκρισίας και διπροσωπίας.

via marieclaire.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved