Ζώδια: Αυτό είναι το «κάτι» που έχεις και ξετρελαίνει τους άλλους

POP UP TEAM
/
18 Ιουλίου, 2021

Κοιτάζοντας γύρω σου είναι εύκολο να διαπιστώσεις ότι κάθε άνθρωπος αγαπάει με το δικό του τρόπο. Έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ πώς αγαπάει κάποιος με βάση το ζώδιό του;
Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό το «κάτι» που κάνει το ζώδιο σου να διαφοροποιείται από τα άλλα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Είστε άκρως ανταγωνιστικοί και προσπαθείτε πάντα να είστε οι καλύτεροι. Αλλά και στον τομέα των σχέσεων, επιδεικνύετε αυτήν ακριβώς τη συμπεριφορά. Επιπλέον, είστε αθεράπευτα παρορμητικοί και διαρκώς σε δράση, πράγμα που σημαίνει ότι και ο άνθρωπος που είναι μαζί σας εγκρίνει τον περιπετειώδη χαρακτήρα σας.
Είστε γενναίοι και παίρνετε ρίσκα στη ζωή κι και όταν είστε ερωτευμένοι, αρπάζετε την ευκαιρία και δεν κοιτάτε ποτέ πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σκληροί εργάτες και βάζετε πολλή προσπάθεια όταν χτίζετε τις σχέσεις σας. Αν και είστε γνωστοί για το πείσμα σας, έχετε μια ποιότητα που ο σύντροφός σας θαυμάζει: το πόσο προστατευτικοί μπορείτε να γίνετε. Είστε πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι και θα είστε πάντα παρόντες για να παρηγορήσετε τον/την σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές του.Μπορεί να κατακτήσατε το σύντροφό σας με την εξυπνάδα σας, την αίσθηση του χιούμορ ή το γεγονός ότι έχετε ωραία φωνή και καλλιτεχνική ψυχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητάτε πάντα την περιπέτεια. Ο κόσμος γύρω σας δεν σταματάει να σας γοητεύει και είστε ανυπόμονοι να δοκιμάσετε όλο και περισσότερες εμπειρίες. Ξοδεύετε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας ψάχνοντας για το καλύτερο ταίρι. Θέλετε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο
Όλα αυτά συντελούν πολύ στο να γίνετε ένα αξιέραστο άτομο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τους πιο συμπονετικούς ανθρώπους που υπάρχουν. Ανθίζετε όταν δημιουργείτε σχέσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε και να νιώσετε ασφάλεια. Η ένταση των συναισθημάτων σας βοηθάει να κατανοήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το σύντροφό σας σε βαθύ επίπεδο. Στη σχέση σας καλλιεργείτε υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης, εκτίμησης και τρυφερής φροντίδας.

ΛΕΩΝ

Είστε γεννημένοι ηγέτες και έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Παράλληλα όμως η συμπεριφορά σας είναι γενναιόδωρη και ανοιχτόκαρδη. Με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να μην γοητεύσετε τους άλλους. Όταν ερωτευτείτε και αποφασίσετε να κάνετε μονογαμική σχέση, επιλέγετε κάποιον/α που να ταιριάζει στο στυλ σας αλλά και να σας εξιτάρει με την προσωπικότητά του/της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πάντοτε προσανατολισμένοι προς τα εκεί που θέλετε να πάτε και παρατηρείτε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα για τον σύντροφό σας, επειδή συνήθως θυμάστε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που τον/την αφορούν. Μέσα σε μια σχέση, θα «εστιάσετε» στον σύντροφό σας και δεν πρόκειται να είστε ποτέ αδιάφοροι στις ανάγκες του.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι αισιόδοξοι ειρηνοποιοί που εκτιμούν τις σχέσεις περισσότερο από τον καθένα. Θα κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τον/την σύντροφό σας και να δείξετε την εκτίμηση και την αγάπη σας. Επειδή έχετε ξένοιαστη φύση και αισιόδοξο ψυχισμό, είστε από τους ανθρώπους που ερωτεύονται αρκετά εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που τραβάει σαν μαγνήτης τους άλλους ανθρώπους είναι το πάθος σας. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση είναι τα στοιχεία που σας καθιστούν έναν ποιοτικό σύντροφο. Λόγω μυστικότητας ή και μυστικοπάθειας, είστε από τους πιο δύσκολους ανθρώπους στον έρωτα. Αλλά από τη στιγμή που κάποιος/α θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα του/της δώσετε ό,τι καλύτερο έχετε. Σε αντάλλαγμα, θα είστε έντιμοι και δίκαιοι απέναντί στον/στην σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεννημένοι ταξιδιώτες και θέλετε να εξερευνάτε και να βιώνετε κάθε τι που υπάρχει δίπλα σας ή ακόμα… πιο μακριά. Ο σύντροφός σας θα ενθαρρύνει το πάθος σας για την εύρεση απαντήσεων σε ό,τι σας περιβάλλει. Σε αντάλλαγμα, θα του προσφέρετε διαρκή περιπέτεια, καθώς και πολλές αστείες και χαρούμενες στιγμές μέσα στη σχέση σας. Είστε σε θέση να δείξετε στον σύντροφό σας αγάπη και αφοσίωση, αλλά και να κάνετε τη σκληρή δουλειά που βοηθάει στην εδραίωση μιας υγιούς σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ φιλόδοξοι και παρακινείτε τόσο τον εαυτό σας όσο και το σύντροφό σας στο δρόμο της επιτυχίας. Ως σύντροφοι είστε πολύ υπομονετικοί και ερωτικοί. Μπαίνετε στις καταστάσεις αργά για να είστε σίγουροι ότι θα πάνε καλά και στη συνέχεια «ορμάτε» κατευθείαν στο στόχο σας. Ίσως η σχέση σας να χρειάστηκε χρόνο για ν’ ανθίσει. Συνήθως είστε ο ισχυρότερος από τους δύο σε μια σχέση, δηλ. αυτός που κατά βάθος κάνει «κουμάντο» .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ επιλεκτικοί με τα άτομα που θα βγείτε ραντεβού ή θα συνάψετε σχέση. Ενώ είστε πιστοί και συμπονετικοί απέναντι στους συντρόφους σας, είστε ταυτόχρονα πολύ ανεξάρτητοι. Εκτιμάτε εξίσου το δικό σας ελεύθερο χρόνο, που σας είναι απαραίτητος για να συγκεντρωθείτε και να επεξεργαστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Οι προσπάθειές σας κατευθύνονται στην ανεύρεση ενός συντρόφου που να σας εμπνέει και να σας κάνει καλύτερο άνθρωπο, ξέροντας κατά βάθος ότι μια τέτοια σχέση είναι αμφίδρομη.

ΙΧΘΥΕΣ

Βασίζεστε πάντα στο πως αισθάνεστε και ακολουθείτε αυτό το συναίσθημα χωρίς φόβο. Ως σύντροφοι, αγαπάτε με ανιδιοτέλεια και βάζετε το ταίρι σας πάνω από τις δικές σας ανάγκες. Το επίπεδο ενσυναίσθησης που διαθέτετε είναι ένα από τα πιο ισχυρά σας χαρακτηριστικά σε μια σχέση. Είστε το άτομο που ο/η σύντροφός του μπορεί να στραφεί και να βασιστεί. Η ικανότητά σας να είστε τόσο διαισθητικοί σάς επιτρέπει να νιώσετε πότε κάτι πάει στραβά στη σχέση σας και να προσπαθήσετε να το βελτιώσετε.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved