Αυτοί είναι οι 3 άντρες του ζωδιακού που αντιστέκονται στον έρωτα

POP UP TEAM
/
16 Ιανουαρίου, 2020

Το προσπαθούν το προσπαθούν, αλλά για πόσο το καταφέρνουν;

Υπάρχουν αυτά τα ζώδια που μπαίνουν μέσα στη φωτιά και δεν υπολογίζουν τίποτα, ενώ υπάρχουν και εκείνα που μελετούν κάθε τους κίνηση.

Δεν πέφτουν με τα μούτρα, δε γίνονται ξεφτίλα για τον έρωτα και δεν επιτρέπουν στο πάθος να τους πάρει τα μυαλά.

Ερωτεύονται, αλλά κάπως πιο οργανωμένα.

Όσες αμερικάνικες ταινίες και αν έχουν δει, δεν ψαρώνουν. Δεν ενθουσιάζονται πάρα πολύ εύκολα και προτιμούν να χτίζουν μία σχέση αργά, αλλά σταθερά.

Εξάλλου δεν υπάρχει συνταγή στον έρωτα. Κάθε άνθρωπος σχετίζεται με τον δικό του τρόπο. Με τον τρόπο που του είναι γνώριμος και τον κάνει να νιώθει άνετα.

Για δες αν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια. 

Παρθένος:

Ακόμα και αν γνωρίσει τον άνθρωπο που θα τον ενθουσιάσει, δε θα πέσει με τα μούτρα. Θα ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να ανοιχτεί και να εμπιστευτεί. Φύσει τελειομανής, θέλει πρώτα να σιγουρευτεί απόλυτα προτού δει σοβαρά κάποιον. Πιστεύει ότι ο έρωτας χτίζεται και δεν παθαίνει ντουβρουτζά από την αρχή. Αν ερωτευτεί όμως, τα δίνει όλα και είναι από τους πιο τρυφερούς συντρόφους.

Ταύρος:

Πρόκειται για ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, που αναγνωρίζει τη σημασία της φροντίδας. Θα περάσεις τέλεια με έναν Τάυρο. Αφού κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και ου δείξεις ότι θα του δίνεις ασφάλεια και άνεση. Δεν ψάχνουν τη στιγμιαία φλόγα και το πάθος. Βλέπει τα πράγματα αρκετά λογικά και μετα επιτρέπει στο συναίσθημα να ενδώσει.

Αιγόκερως:

Καταρχάς, είναι αρκετά δύσκολο να ερωτευτεί. Έχει πάρα πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει. Αν όμως κάνει ένα διάλειμμα για να ασχοληθεί με έναν πιθανό σύντροφο, θα το κάνει με σύνεση και περισυλλογή. Θέλει πρώτα να σιγουρευτεί ότι μοιράζεστε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αξίες και πως αξίζει τον κόπο να σου ανοίξει την καρδιά του. Μιλάμε για μία διαδικασία που θα πάρει χρόνο, οπότε οπλίσου με υπομονή.

 

Με πληροφορίες από the Ratpack 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved