5 ζώδια που δε ρισκάρουν ποτέ και για τίποτα

POP UP TEAM
/
22 Ιανουαρίου, 2020

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που πετούν τη σκούφια τους για μια καινούργια πρόκληση, περιπέτεια ή απλά το να παίξουν «κορώνα-γράμματα» ό,τι έχουν για κάτι άλλο, που τους είναι άγνωστο ή έχει αβέβαιη κατάληξη, για να ζήσουν στο κόκκινο. Έτσι και κάποια ζώδια προτιμούν να έχουν μια νορμάλ ζωή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα, εκπλήξεις, ανατροπές και αποφεύγουν τα ρίσκα, όπως ο διάολος το λιβάνι.

Σίγουρα, ορισμένα από αυτά τα υποψιάζεσαι, το ένα όμως θα σε εκπλήξει. Για να δούμε…

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τα ζώδια που είναι ευχαριστημένα με τα λίγα και καλά, ρίχνουν άγκυρα και προσπαθούν να τα κάνουν ακόμα καλύτερα, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική τους ζωή. Ό,τι έχει, το απέκτησε, προχωρώντας προσεκτικά, βήμα-βήμα, με υπομονή και επιμονή, οπότε και δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει να το χάσει, ακόμα κι αν οι προοπτικές φαίνονται αρκετά καλές. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, δε θαμπώνεται με τα πολλά και χλιδάτα κι ακολουθεί πιστά το ρητό «κάλλιο πέντε και στο χέρι»…

ΖΥΓΟΣ

Σαφώς και υποψιαζόσουν ότι ανήκει στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς ξέρεις και ότι είναι αναποφάσιστος και ότι ζυγιάζει τα πάντα, υπέρ-κατά, κέρδη-χασούρα. Παρότι ανήκει στα παρορμητικά ζώδια, ποτέ δεν τον τρέλαινε η αδρεναλίνη του, ώστε να τον σπρώξει σε παράτολμες ενέργειες ή αποφάσεις. Γι’ αυτό και λειτουργεί με καβάτζες. Αν είναι να πάει για κάτι άλλο, είτε αφορά σε πρόσωπο είτε σε κατάσταση, σίγουρα θα φροντίσει να κάνει μια καθ’ όλα ασφαλή έξοδο, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλο ένα παρορμητικό ζώδιο, που όμως η παρόρμηση αφορά περισσότερο στο συναίσθημα και λιγότερο στις ενέργειες που κάνει. Ο Καρκίνος θα κουραστεί πολύ για να φτιάξει ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον είτε πρόκειται για τη σχέση ή το σπίτι του είτε για τη δουλειά του και εννοείται ότι το να ξεβολευτεί ή να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό δεν υφίσταται. Του αρκεί αυτό που έχει και δεν πρόκειται να ρισκάρει για κάτι άλλο με αβέβαιο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκτός του ότι δένεται συναισθηματικά με ό,τι έχει στη ζωή του, ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος που αποζητά την ησυχία και την ηρεμία του. Δεν τρώει τσίτες, δεν βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού, δεν ψάχνεται για καινούργιες περιπέτειες και συγκινήσεις και σίγουρα δεν πρόκειται να παίξει κορώνα-γράμματα ό,τι έχει και να ξεβολευτεί για τα καλά, για να αποκτήσει κάτι άλλο κι ας το θέλει πολύ. Αυτά είναι για τους παράτολμους και τους ριψοκίνδυνους και ο Ιχθύς δε συγκαταλέγεται ανάμεσά τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να την κι η έκπληξη! Το περίμενες ότι ο Δίδυμος απεχθάνεται τα ρίσκα; Μάλλον όχι, καθώς πάντα τον θεωρείς έτοιμο για κάθε πρόκληση. Ναι είναι περίεργος από τη φύση του και θέλει να εξετάζει καινούργιες προοπτικές, ωστόσο, σπάνια παίρνει γρήγορες αποφάσεις, ενώ σε όλα υπολογίζει και τον παράγοντα “χασούρα”. Όταν λοιπόν έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσει αμέσως αν θα ρισκάρει γι’ αυτό ή εκείνο, προτιμά να πάει πάσο και να συνεχίσει αυτό που ξέρει καλύτερα.

 

Πηγή: astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved