Οι 2 άντρες ζώδια που χρειάζεται να βρουν κάποια με τεράστια υπομονή για να τους αντέξει

POP UP TEAM
/
23 Ιανουαρίου, 2020

Εστω ότι εσύ έδωσες ευκαιρία. Και είπες να δεις μόνο τα θετικά. Και το έκανες.

Και ξεκίνησες να νιώθεις όμορφα για εκείνους. Ε θα τα τινάξουν όλα στον αέρα. Έτσι χωρίς λόγο. Επειδή μπορούν. Και στο τέλος θα πρέπει να βρουν κάποιον με τεράστιες ανοχές που θα τους αντέξει.

Ας ξεσκεπάσουμε αυτούς τους τύπους τελοσπάντων:

Zυγός

Ότι και να κάνεις, δεν το έκανες καλά, μπορούσες καλύτερα. Θα μπορούσες να ήσουν καλύτερος στη δουλειά σου, να είχες περισσότερα χρήματα, ωραιότερο σπίτι, πιο καλοσιδερωμένο πουκάμισο, και να ανέπνεες σωστότερα κατά τη γνώμη του. Είναι καχύποπτος με τα πάντα και βλέπει παντού εχθρούς και φαντάσματα. Ότι μα ότι και να κάνεις για να τον ικανοποιήσεις ή να τον ευχαριστήσεις θα πέσει στο κενό, αφού δεν είναι αρκετό. Στο πίσω μέρος του μυαλού του και στο μπροστά μη σου πω χτίζει σενάρια. Γενικά με το Ζυγό ενώ όλα υποτίθεται θα έπρεπε να είναι μετρημένα, είναι το εντελώς αντίθετο: Ανισόρροπα. Άλλος είναι σήμερα κι άλλος αύριο. Άλλον γνωρίζεις, άλλος σου προκύπτει. Και ποτέ μα ποτέ δεν θα καταφέρεις να καταλάβεις τις δεύτερες τρίτες και δέκατες τέταρτες σκέψεις του.

Ιχθείς

Πέφτει με τα μούτρα πάνω σου για να σε γνωρίσει. Είναι αρχικά δοτικός, χαμογελαστός, ενθουσιώδης και ομιλητικός. Ώσπου θα σου πετάξει μια ατάκα και θα τα τελειώσει όλα. Θα είναι μια χοντροκομμένη φράση με πολλά αρνητικά νοήματα τα οποία θα προσβάλουν εσένα και εκείνον χωρίς να φαίνεται ότι το κατάλαβε. Ακόμη κι αν του το εξηγήσεις δε θα θέλει να το καταλάβει και θα επιμένει στην προσβολή που είπε ανένδοτος. Επίσης από το λεξιλόγιο του λείπει η λέξη συγγνώμη. Θεωρεί πως αν την πει θα χρεωθεί. Γενικά αυτό το ζώδιο φάσκει και αντιφάσκει. Είναι το αντίπαλο δέος του Ζυγού αποπάνω ο οποίος υποτίθεται είναι ο μετρημένος του ζωδιακού. Πλάνη οικτρά.

marieclaire.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved