Ποια αντρικά ζώδια νοσταλγούν τις πρώην τους

POP UP TEAM
/
21 Φεβρουαρίου, 2021

Κάποιοι δυσκολεύονται να προχωρήσουν και οι σκέψεις τους γυρνούν συνεχώς στην πρώην.

Το να βγεις ραντεβού μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό σου δεν σε κάνει περισσότερο δυνατό χαρακτήρα από κάποιον που θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να σκεφτεί έστω την ιδέα του να βγει με ένα νέο πρόσωπο.

Ταύρος

Είναι από τα ζώδια που είναι πολύ πεισματάρικα αλλά κατά βάθος είναι και πολύ ρομαντικά. Τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον αυτό τους αλλά αγαπούν και τη ρουτίνα που φτιάχνουν με τον σύντροφό τους. Όταν μάλιστα τη φτιάξουν δύσκολα θα φανταστούν τον εαυτό τους μόνο του σε αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί οι Ταύροι να μην νοσταλγούν τον πρώην αλλά την σταθερότητα και την ασφάλεια που η σχέση τους πρόσφερε. Τους αρέσεινα νιώθουν άνετα και η οικειότητα που είχαν στη σχέση τους λείπει περισσότερο κι από τον ίδιο τον πρώην.

Ζυγός

Στο δρόμο που χάραξαν οι Ταύροι, είναι απίστευτα ρομαντικοί αφού έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη. Γνωστοί για την αναποφασιστικότητά τους και την ευκολία στο να νιώσουν ικανοποιημένοι, οι Ζυγοί δύσκολα θα ξεκινήσουν έναν χωρισμό και ακόμα πιο δύσκολα θα τον αφήσουν πίσω τους. δεν έχει σημασία πόσο μπορεί να πληγώθηκαν, δείχνουν μεγάλη κατανόηση και συχγωρούν και ξεχνούν έυκολα. Αυτό που δεν ξεχνούν όμως είναι πόσο πολύ αγάπησαν -και ακόμα αγαπούν-τον πρώην. Είναι ιδεαλιστές και πάντα θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον πρώην μέχρι κάτι άλλο να την τραβήξει.

Καρκίνος

Αν η Rose από τον Τοτανικό ήταν Καρκίνος, θα κρατούσε ακόμα το χέρι του Jack γιατί οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν ξέρουν πως είναι να τα παρατάς. Γιατί να πας παρακάτω όταν μπορείς να μελαγχολήσεις ξαναδιαβάζοντας παλιά μηνύματα; Περνούν περισσότερο χρόνο αναλογιζόμενοι το παρελθόν απ’ ότι ζουν το παρόν ή ονειρεόνται το μέλλον. Συνήθως βλέπουν αυτά που έγιναν με ένα ροζ χρώμα. Ακόμα κι αν υπήρχε σοβαρός λόγος για τον χωρισμό, οι Καρκίνοι μένουν “κολλημένοι” με τη σχέση και τον πρώην για καιρό.

 

Με πληροφορίες από Ratpack 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved