Τα 3 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι «έπεσαν έξω» στις εκτιμήσεις τους

POP UP TEAM
/
26 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τα 3 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι «έπεσαν έξω» στις εκτιμήσεις τους ή κατηγόρησαν κάποιον χωρίς να φταίει!

Είναι τα 3 αυτά ζώδια που αν σχηματίσουν μια εντύπωση για κάποιον/α, δεν την αλλάζουν εύκολα. Και αυτό γιατί… έχουν κολλήματα και επίσης αρνούνται να παραδεχτούν ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό ότι έχουν κάνει λάθος. Για εκείνα είναι απαγορευτικό, όχι μόνο να το πουν σε σένα ή να αλλάξουν και λίγο τη συμπεριφορά τους απέναντί σου, αλλά ακόμα και να τους περάσει από το μυαλό ότι έσφαλαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστός για το πείσμα του και την ισχυρογνωμοσύνη του. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι έχει κάνει λάθος. Θα μείνει εκεί να επιμένει ότι έχει δίκιο και θα σε κάνει να “σκάσεις” από το κακό σου. Δεν έχει σημασία αν είναι ερωτική η σχέση σας ή φιλική ή επαγγελματική. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να είναι ο Ταύρος. Ένα αγύριστο κεφάλι που δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι σε κατηγόρησε άδικα ή έπεσε έξω στις εκτιμήσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός λειτουργεί με βάση το ένστικτό του. Φυσικά ακόμα και αυτό τον προδίδει κάποιες φορές. Όμως δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, γιατί αν το κάνει, θα είναι σαν να ακυρώνει τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι σαν να λέει ότι ακόμα και το πιο ισχυρό του όπλο είναι κάποιες φορές και λίγο… ελαττωματικό. Προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα, παρά να σου πει ότι σε κατηγόρησε άδικα ή γενικότερα ότι έπεσε έξω μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ μιλάμε για την πιο κλασική περίπτωση εγωιστή, κυρίως όταν πρόκειται για την δουλειά του. Ο Αιγόκερως θέλει να είναι άψογος στα επαγγελματικά του και φυσικά να έχει την καλύτερη φήμη στον εργασιακό του χώρο. Εάν λοιπόν παραδεχτεί ότι σε κατηγόρησε άδικα, ότι έσφαλε και ότι δεν έφταιγες τελικά εσύ, τότε καταρρέει η εικόνα αυτή που χτίζει τόσο καιρό με τόσο κόπο. Προτιμά να πάει μαζί με τον Σκορπιό να καταπιεί εκείνο το μαγκάλι με τα κάρβουνα που λέγαμε πιο πάνω…

 

Mε πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved