Τα 6 ζώδια που είναι συναισθηματικά κενά

POP UP TEAM
/
26 Ιουλίου, 2021

Έχουμε δει ανθρώπους να γίνονται ψυχροί, να κλείνονται στον εαυτό τους, αλλά πάντα υποθέτουμε πως αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιου είδους συναισθηματικής υπερφόρτωσης που είχε ως συνέπεια την κατάρρευση και όχι πως μπορεί να οφείλεται στα ζώδια.

Όταν χτυπάμε, χρειαζόμαστε ανακούφιση. Κι αν δεν την βρούμε, κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεταμορφωνόμαστε σε άτομα που αισθάνονται λιγότερα, γιατί το «συναίσθημα» είναι αυτό που μας πονάει. Αδειάζουμε τον εαυτό μας από τα συναισθήματα, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε τον πόνο, γιατί όταν αυτός είναι πολύ έντονος, γίνεται ανεξέλεγκτος και μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο.

Μερικοί από εμάς είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι από άλλους στο να κλεινόμαστε στον εαυτό μας.

Ας δούμε τα 6 ζώδια που είναι συναισθηματικά κενά και δεν νιώθουν τίποτα.

1. Αιγόκερως

Στωικός και ανθεκτικός, ο Αιγόκερως θα σας ξεγελάσει. Όταν νιώθουν ότι τους δοκιμάζετε συναισθηματικά, κλείνονται στον εαυτό τους μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφήνοντας τους γύρω τους να νομίζουν ότι δεν νιώθουν τίποτα. Οι Αιγόκεροι δεν ανέχονται την ψυχική αγωνία και για να την αντιμετωπίσουν θα γίνουν μάστερ στο συναισθηματικό κενό.

2. Υδροχόος 

Έχουν περάσει πολλά, ο πόνος ήταν μεγάλος και έμαθαν μερικά πράγματα για την αντιμετώπισή του – κλείστηκαν στον εαυτό τους. Οι Υδροχόοι μπορεί να θεωρηθούν συναισθηματικά νεκροί κατά διαστήματα, και για τους στενούς τους φίλους και την οικογένειά τους, αυτό μπορεί να μην είναι και πολύ καλό. Μπορεί να δείχνουν κακοδιάθετοι ή απροσπέλαστοι, αλλά αυτό που πραγματικά κάνουν είναι να αυτοπροστατεύονται. Πάντως, δεν είναι «νεκροί» μέσα τους.

3. Σκορπιός

Γενικά είναι ψυχροί άνθρωποι και δεν πρόκειται να καταβάλουν και μεγάλη προσπάθεια για να κλειστούν στον εαυτό τους. Γενικά, θεωρούμε πως οι Σκορπιοί είναι ίσως τα πιο συναισθηματικά νεκρά ζώδια, αλλά πραγματικά το κάνουν χωρίς να καταβάλυον μεγάλη προσπάθεια. Ο Σκορπιός κλείνεται στον εαυτό του πάνω από 20 φορές την ημέρα, κάτι που οι υπόλοιποι δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε.

4. Κριός 

Όταν είστε τόσο σκληροί όσο ένας Κριός, είστε επίσης κάποιος που πρέπει να διατηρήσει αυτή τη σκληρή στάση και για να το κάνετε αυτό, δείχνετε στους γύρω σας πως είστε «νεκροί» εσωτερικά. Ο Κριός είναι ασταθής συναισθηματικά και αυτό το είδος αστάθειας μπορεί είτε να εκραγεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή μπορεί να εκφραστεί μέσω της πρακτικής της συναισθηματικής κενότητας. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσει τη στάση «εγώ έχω πάντα δίκιο» και μερικές φορές ο Κριός πρέπει να «αδειάσει» ψυχικά για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα την επόμενη μέρα.

5. Ταύρος

Ο Ταύρος κινείται ήδη πάντα στα όρια. Ο Ταύρος είναι πολύ σοβαρόςόταν θέλει να κλειστεί στον εαυτό του και αν προσπαθήσει κανείς να τον προσεγγίσει εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα χτυπήσει το κεφάλι του σε τοίχο.

6. Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να είναι κανείς Δίδυμος. Ειδικά με όλα αυτά τα τρελά συναισθήματα που τους κυριεύουν. Γι’ αυτό και ο Δίδυμος μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του, προκειμένου να καταφέρει να βγάλει την ημέρα, όταν δυσκολέψουν τα πράγματα. Οι ευάλωτοι Δίδυμοι κρύβουν όλα τα συναισθήματά τους και γίνονται παγεροί και αδιάφοροι.

 

Mε πληροφορίες από iefimerida.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved