Αυτά είναι τα 4 πιο… «κρύα» ζώδια

POP UP TEAM
/
21 Απριλίου, 2020

Μη σου τύχουν… Μιλάμε για καρδιά από πάγο!

Η καρδιά κάποιων ζωδίων ανταγωνίζεται σε θερμοκρασίες το Βόρειο Πόλο και είναι από δύσκολο έως απίθανο να ερωτευτούν και να κάνουν την υπέρβαση. Μπορεί να φταίει ότι αποστασιοποιούνται, είναι πιο εγκεφαλικά και επεξεργάζονται λογικά το τι νιώθουν ή, απλά, να μην τα πηγαίνουν καλά με τα συναισθήματα, να τα φοβούνται και να μην ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα ζώδια, από το περισσότερο μέχρι το λιγότερο… κρύο! Τώρα, αν τύχει να ερωτευτείς ή έχεις ήδη ερωτευτεί ένα από αυτά, τι να πούμε; Καλό κουράγιο!

1. Υδροχόος

Δεν εκπλήσσει που καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αφού συχνά κατηγορείται από τον/ην εκάστοτε σύντροφό του για αδιαφορία. Ακόμα και σε περίπτωση κερατώματος ή χωρισμού η αντίδρασή του είναι μάλλον ψυχρή. Δεν είναι ότι δε νιώθει πράγματα, αλλά η αποστασιοποίηση που έχει, ενδεχομένως ως άμυνα, τον χρίζει βασιλιά του πάγου! Αν, μάλιστα, πιεστεί, μπορεί να αναπτύξει κι ολόκληρη θεωρία για το ότι τα συναισθήματα «είναι state of mind».

2. Δίδυμος

Ο Δίδυμος, επίσης ζώδιο του αέρα, έχει αυτή την εγκεφαλικότητα, που τον κρατά μακριά από το όποιο συναίσθημα και παρά το ότι έχει μια πιο ευαίσθητη πλευρά, συνήθως, την εμποδίζει να αναλάβει τα ηνία, με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω την άλλη, την κρύα. Προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να μιλήσει για το τι νιώθει, ενώ εύκολα γυρνά στον διακόπτη στο off, για να μην επηρεαστεί και ανακοπεί η πορεία του.

3. Παρθένος

Η ειδικότητα της Παρθένου είναι να βάζει τα συναισθήματα στο μικροσκόπιο, να τα αναλύει, κατόπιν να τα τεμαχίζει και να τα βάζει σε κουτάκια, με τις ανάλογες ταμπελίτσες. Εκλογικευμένη μέχρι εκεί που δεν πάει, δεν βλέπει κανένα λόγο ύπαρξής τους, καμία «χρησιμότητα». Ίσα – ίσα τα θεωρεί βλαπτικά και υπεύθυνα για τις όποιες αποτυχίες. Αντίθετα, όταν κινείσαι με το μυαλό σου, ποτέ δε χάνεις (;;;). Άλλωστε όλα περνούν με τον καιρό…

4. Αιγόκερως

Τελευταίος και χλιαρός προς κρύος είναι ο Αιγόκερως, που αντιμετωπίζει το συναίσθημα σαν εχθρό που τον εμποδίσει να φτάσει τους στόχους του. Ρεαλιστής και μετρημένος, δεν παρασύρεται από το τι νιώθει, αλλά είναι αφοσιωμένος στο τι πρέπει και το ακολουθεί πιστά. Ο μόνος λόγος που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι γιατί έχει ροπή προς τον δρόμο της καρδιάς, αλλά μιας και δεν το κατέχει το αντικείμενο, τρώει τα μούτρα του, του γίνεται μάθημα και μετά, για μεγάλο διάστημα, πιάνει το μονοπάτι του μυαλού του.

via astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved