Τα πιο Άκαρδα Ζώδια – Αδιαφορούν πλήρως για τους άλλους

POP UP TEAM
/
20 Φεβρουαρίου, 2021

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δίνουν σημασία στην αγάπη και στην τρυφερότητα και άλλα που έχουν μια «κρύα» καρδία που δεν γνωρίζει από συμπόνια.

Από τα 12 ζώδια, μόνο τέσσερα έχουν την τάση να μην ενδιαφέρονται για τους γύρω τους και να κρατούν μια ψυχρή στάση απέναντι τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι τόσο πεισματάρης, που θα κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του ο κόσμος να χαλάσει. Αυτή του η συμπεριφορά τον κάνει πολλές φορές να μην νοιάζεται για τους γύρω του, κρατώντας έτσι μια σκληρή και ψυχρή στάση.

Σκορπιός

Αν του πεις ψέματα ή αισθανθεί ότι τον μαχαίρωσε πισώπλατα, τρέξε μακριά. Ο Σκορπιός θυμάται ό,τι και να τους έχεις κάνει, ακόμη, και αν περάσουν χρόνια, οπότε η αδιαφορία του για εσένα είναι δεδομένη.

Τοξότης

Το ζώδιο αυτό είναι αρκετά ψυχρό και εγωκεντρικό, όταν το επιθυμεί. Οσο προσεκτικά και να σας ακούει, να θυμάστε πως ο νους του μπορεί να ταξιδεύει στα δικά του θέματα και να μην σας προσέχει καθόλου.

Υδροχόος

Οι φίλοι τους είναι λίγοι και καλοί. Οι υπόλοιποι απλά είναι αδιάφοροι. Δεν είναι ότι έχουν κάτι μαζί τους, απλώς δεν νοιάζονται.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved