Αυτά τα 5 ζώδια υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα

POP UP TEAM
/
21 Δεκεμβρίου, 2023

Σπάνια έως ποτέ όμως πραγματοποιούν ό,τι τάζουν!

Είναι τα ζώδια εκείνα που τάζουν πολλά περισσότερα από αυτά που πραγματικά μπορούν να κάνουν. Δεν είναι ψεύτες (τουλάχιστον όχι όλα). Είναι άτομα που απλώς θέλουν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, να ικανοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν, ενθουσιάζονται και ξεφεύγουν ή -σε κάπιοες περιπτώσεις- για να πετύχουν έναν σκοπό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι υπόσχονται πολλά, από λόγια θα σε χορτάσουν, από έργα όμως… Είναι γοητευτικοί τύποι, γενναιόδωροι, αλλά συχνά τάζουν λαγούς με πετραχήλια και δεν είναι συνεπείς. Κάποιες φορές δεν μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και κάποιες άλλες πολύ απλά… δεν θέλουν. Όπως και να έχει τους λες αναξιόπιστους σε αρκετούς τομείς.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός έχει την φήμη του καλού διαμεσολαβητή ή διπλωμάτη επειδή θέλει να τους ικανοποιεί όλους. Χαίρεται να προσφέρει ευχαρίστηση και γενικότερα να κάνει όλες τις καταστάσεις «a win win situation» λένε και στο χωριό μας. Γι’ αυτό, θα τάξει πολλά και θα ωραιοποιήσει καταστάσεις προκειμένου να σε ηρεμήσει για μια στιγμή, ενώ την επόμενη δεν θα μπορεί να σου δώσει ό,τι σου υποσχέθηκε. Και έτσι βγαίνει αρκετά συχνά εκτεθειμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι αξιόπιστος και δίκαιος. Ωστόσο, πολλές φορές δεν δεσμεύεται και είναι απρόβλεπτος. Για εκείνον, το αν θα κρατήσει μια υπόσχεση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόση δουλειά και κούραση χρειάζεται, αλλά και το πόση… δέσμευση. Έτσι μπορεί πολύ εύκολα να σου πει στην αρχή «ναι» και να σου τάξει διάφορα, αλλά στο τέλος να σε ακυρώσει διότι όλο αυτό του φαίνεται πολύ και δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς, προκειμένου να μη σου πει όχι, να σε κάνει να νιώσεις όμορφα ή να μη σε κακοκαρδίσει, θα σου τάξει πραγματικά τον ουρανό με τα άστρα, θα σου χτίζει στην άμμο παλάτια και με στόμφο θα σε πείσει για το πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είναι όμως ο άνθρωπος που ενώ υπόσχεται, υπόσχεται και υπόσχεται, στο τέλος δεν πραγματοποιεί τίποτα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να σε κρεμάσει την τελευταία στιγμή, να ψάχνεις να τον βρεις και να είναι εξαφανισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι μοιάζουν με τους Ιχθύς. Θέλουν να τους ικανοποιούν όλους και να τους κάνουν όλους ευτυχισμένους. Αυτό όμως δεν γίνεται. Παρ’ όλα αυτά θα σου πούνε αυτά που θέλεις να ακούσεις και θα σου τάξουν. Πολλές φορές χρησιμοποιούν και το στιλ το μαμαδίστικο, τύπου “αν πάρεις 18, σου υπόσχομαι ότι θα σου αγοράσω ποδήλατο”. Όταν έρθει όμως η στιγμή να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους και δεν μπορούν, τότε βρίσκουν μια καλή δικαιολογία για να ξεγλιστρήσουν.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved