Ποια ζώδια φοράνε με άνεση την κουλούρα και ποια… στρίβουν διά του αρραβώνος;

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2021

Κάποια ζώδια παντρεύονται εύκολα και κάποια δεν θέλουν ούτε να ακούν για γάμο

Ποια ζώδια τα πάνε καλά με τον γάμο και ποια ασφυκτιούν;

ΚΡΙΟΣ: Ναι στην περιπέτεια του γάμου, όχι όταν τα πράγματα γίνονται πιο προβλέψιμα κι από την ημέρα της Μαρμότας!

ΤΑΥΡΟΣ: Γιατί όχι; Όταν κι ΑΝ βρεθεί το κατάλληλο άτομο, πολύ ευχαρίστως!

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν παντρευτείς μικρός/ή, παίζει και να το μετανιώσεις. Αν όμως κάνεις το γύρο σου και βρεις αυτόν/ήν που θα κατακτήσει τη καρδιά σου, φυσικά και θα σου αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σου αρέσει η ιδέα του γάμου, σου αρέσει και να είσαι και παντρεμένος/η. Δεν σου κάνουν όλοι όμως, είσαι ένα αρκούντως επιλεκτικό παιδάκι!

ΛΕΩΝ: Είσαι ανεξάρτητο πνεύμα, αλλά το μυστικό για να σε «τραβήξει» ο γάμος, είναι να ερωτευτείς παράφορα αυτόν/ήν που θα παντρευτείς και να γουστάρεις να γυρνάς σπίτι για τον/την βλέπεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είναι να παντρευτείς, θα το κάνεις σωστά κι έχοντας επιλέξει το σωστό πρόσωπο. Διαφορετικά, είσαι δύσκολο παιδάκι και δε θα κάτσεις να σε παντρέψουμε εύκολα!

ΖΥΓΟΣ: Σου πάει να είσαι δεσμευμένος, δε σου πάει να θέλουν με το ζόρι να σε δεσμεύσουν! Κατά τα άλλα, δε σε χαλάει ο θεσμός του γάμου καθόλου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι μέχρι να πεις το I Do! Όταν το πεις, τελειώσαμε. Μέχρι να το πεις όμως, έχεις μια σχέση αγάπης-μίσους με το γάμο….

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νομίζω ότι κι οι δυο το γνωρίζουμε ότι είσαι δεν είσαι παντρεμένος, σωστός θα είσαι πάντα με το ταίρι σου, αλλά και μερικά μίλια μακριά, επίσης. Όλε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περισσότερο θέλεις να κάνεις οικογένεια, παρά να παντρευτείς εσύ Αιγόκερέ μου! Σε όλα σου σωστός, όταν το πάρεις απόφαση, θα έχεις σχέδιο, αλλά πάνω από όλα, θα έχεις εντοπίσει ΤΟ κατάλληλο άτομο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σου πάει ο γάμος, Πολύ. Πάρα πολύ. Έφριξες, που το διαβάζεις, ή ακόμα; Οι πιθανότητες να θελήσεις να παντρευτείς, είναι λιγότερες από ότι σε άλλα ζώδια. Επίσης, οι πιθανότητες να γίνεις ένας/μια τυπικός/ή σύζυγος, είναι… απειροελάχιστες!

ΙΧΘΥΕΣ: Να σου πω ότι σε ξετρελαίνει η ιδέα του γάμου, ψέματα θα σου πω. Δεν είναι ότι την αντιμάχεσαι, αλλά δε θα σκίσεις και το καλτσόν σου για να παντρευτείς.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved