Αυτά τα 3 ζώδια θέλουν το ταίρι τους να έχει τσαγανό!

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2020

Έλκονται αφάνταστα από άτομα δυναμικά που έχουν τολμηρές φιλοδοξίες

Αυτά τα 3 ζώδια θέλουν το ταίρι τους να έχει τσαγανό!

Το τι ενεργοποιεί κάθε άνθρωπο σε σχέση με την έλξη του για ένα άλλο άτομο, είναι καθαρά προσωπικό. Για κάποιους τίποτα δεν είναι πάνω από την αίσθηση του χιούμορ, ενώ για άλλους μετράνε οι οικογενειακές αξίες ή η υψηλή νοημοσύνη. Πρόκειται πραγματικά για μια ατέλειωτη λίστα, μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και εκείνοι που έλκονται αφάνταστα από τα άτομα που είναι δυναμικά και έχουν μεγάλες και τολμηρές φιλοδοξίες.

Για κάποια ζώδια η προτίμησή τους σε άτομα δυναμικά και φιλόδοξα είναι μια αντανάκλαση των προσωπικών τους προτεραιοτήτων και πεποιθήσεων, ενώ για άλλους η φιλοδοξία είναι το βασικό συστατικό για να επιτευχθεί ο τρόπος ζωής τον οποίο επιθυμούν μακροπρόθεσμα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, επιλέγουν να αναζητήσουν συντρόφους που είναι γοητευτικοί και πολεμάνε με δυναμισμό για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αν και όλα τα ζώδια μπορεί να εκτιμούν τη φιλοδοξία, για τα 3 ζώδια της λίστας μας αποτελεί το πιο hot χαρακτηριστικό που τα ξετρελαίνει σε έναν υποψήφιο σύντροφο.

Αν λοιπόν θα ήθελες για ταίρι σου ένα άτομο με υψηλούς στόχους και με το σθένος να τους πραγματοποιήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο, εξαιρετικά ανταγωνιστικό που βάζει όλο του το είναι σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι, η έλλειψη πρωτοβουλίας ή δυναμισμού από την άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει για να τον «ξενερώσει». Μην ξεχνάμε ότι κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Αντιθέτως, επιθυμεί σφοδρά έναν σύντροφο που μοιράζεται τις αξίες του και βάζει στόχο να γίνει ο εκλεκτός/ή της καρδιάς του Κριού. Θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που είναι προσανατολισμένος στους στόχους του και αρκετά ανεξάρτητος, ώστε να δίνει στον Κριό την ελευθερία να κυνηγήσει τα δικά του όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει υπέροχο γούστο και εκτιμά πολύ τις ανέσεις και την πολυτέλεια. Θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή ζωή, γεμάτη με όμορφα πράγματα και απολαυστικές εμπειρίες. Έτσι, το να έχει έναν σύντροφο με κίνητρα και φιλόδοξους στόχους, πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα με τους μακροπρόθεσμους στόχους που θέτει στη ζωή του. Η ανάγκη του για ασφάλεια, τόσο συναισθηματική όσο και υλική, είναι επίσης μεγάλη και γι’ αυτό θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον που έχει σαφές όραμα για την κοινή τους ζωή και που διαθέτει την πειθαρχία να θέσει σε εφαρμογή την επίτευξη των στόχων τους. Ο Ταύρος είναι ευτυχής όταν μπορεί να βοηθήσει τον σύντροφό του, παρέχοντάς του την συναισθηματική ασφάλεια και υποστήριξη που χρειάζεται, προκειμένου να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος έχει ισχυρή εργασιακή ηθική και πολλούς στόχους που σκοπεύει να επιτύχει. Έτσι, διαθέτει ελάχιστη υπομονή με τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Άλλωστε, πως μπορεί κάποιος να επιτύχει έναν στόχο, χωρίς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες και χωρίς τη διάθεση να τον εκτελέσει; Τουλάχιστον, αυτό πιστεύει ένας Παρθένος. Παρόλο που μπορεί να εκτιμήσει έναν ονειροπόλο τύπο, είναι γεγονός ότι αν δεν έχει φιλοδοξίες και δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να προχωρήσει μπροστά, θεωρεί ότι χάνει τον χρόνο του με το να ωθεί διαρκώς τον σύντροφό του στο να δράσει. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ αντι-ερωτικό, τόσο για τον Παρθένο όσο και για την άλλη πλευρά.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved