Κάρμα: 7 τρόποι με τους οποίους σε επηρεάζει και πώς μπορείς να το αλλάξεις

POP UP TEAM
/
21 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου βρίσκουν τις απαντήσεις

Το Κάρμα σου, δηλαδή, η ενέργεια αυτή που έρχεται από τις προηγούμενες ζωές σου, παίζει σπουδαίο ρόλο για την ίδια σου την ύπαρξη. Όσοι πιστεύουν στο Κάρμα υποστηρίζουν πως η συμπεριφορά σου και οι πράξεις σου σε κάποια περασμένη ζωή επηρεάζουν όσα σου συμβαίνουν σήμερα. Υποστηρίζουν, όμως, πως μπορείς να το «ελέγξεις», αναγνωρίζοντας τι σου συμβαίνει και για ποιο λόγο και δρώντας αναλόγως.

Η Καρμική Ερμηνεία Ωροσκοπίου σε βοηθάει να μάθεις την προέλευση και τον προορισμό σου, καθώς και την εξέλιξη της ίδιας σου της ύπαρξης. Τα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου βρίσκουν τις απαντήσεις τους και πλέον είναι στο χέρι σου να ενεργήσεις έτσι ώστε να διευκολύνεις την προσωπική σου ανέλιξη.

Ας δούμε αναλυτικά επτά τρόπους, με τους οποίους το Κάρμα επηρεάζει την ύπαρξή σου, αλλά και τι μπορείς εσύ να κάνεις για να το αλλάξεις:

1. Παίρνεις ό,τι δίνεις
Αν ήσουν τσιγκούνης σε κάποια περασμένη ζωή, είναι αναμενόμενο σε αυτή τη ζωή να νιώθεις πως κάτι σου λείπει σε ορισμένους τομείς. Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να διορθώσεις αυτή την ανισορροπία, με το να δίνεις στους γύρω σου πολύ περισσότερα από όσα θα έδινες. Οι άνθρωποι που προσφέρουν νιώθουν εκ των πραγμάτων πολύ καλύτερα, οπότε είναι βέβαιο πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

2. Μπορεί να εξηγεί τραυματικές εμπειρίες της παιδικής σου ηλικίας
Αν και δεν μπορεί να αποδειχθεί, ίσως το κακό Κάρμα από περασμένη ζωή να «ευθύνεται» για τραυματικές εμπειρίες που είχες στην παιδική σου ηλικία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ένοχοι, αλλά αν κι εσύ ήσουν αυτού του είδους ο ένοχος σε κάποια περασμένη ζωή, μπορεί να πρόκειται για κακό Κάρμα «που επιστρέφει».

3. Το Κάρμα είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ
Αν δεν μάθεις να αντιμετωπίζεις το Κάρμα από τις περασμένες σου ζωές, αυτό θα επανέρχεται στη ζωή σου με διάφορους τρόπους. Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου και δεν τον αποδέχεσαι, θα προσελκύεις συντρόφους που δεν σε αγαπούν και δεν σε σέβονται. Με το να αρνείσαι να αναγνωρίσεις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, αυτές θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται σε έναν αέναο κύκλο.

4. Όλοι έρχονται στη ζωή σου για έναν λόγο
Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζεις πιθανότατα ήταν γνωστοί σου και σε προηγούμενες ζωές. Όλοι έχουν κάτι να σου μάθουν και πρέπει να είσαι ανοιχτός στη γνώση που σου προσφέρουν. Η οικογένειά σου, οι φίλοι σου και αρκετοί άλλοι δεν είναι «τυχαίοι» και είναι πιθανό να έχεις μαζί τους άλυτα καρμικά ζητήματα που απαιτούν διευθέτηση.

5. Οι ρόλοι συχνά αντιστρέφονται
Είναι πιθανό σε κάποια περασμένη ζωή σου ο πατέρας σου ή η μητέρα σου να ήταν τα παιδιά σου. Είχες ποτέ την αίσθηση ότι έπρεπε να είσαι εσύ ο γονιός τους αντί εκείνοι; Όποια δυναμική χρειάζεται για να θεραπευτεί ένα παλιό Κάρμα θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα και σε αυτή τη ζωή.

6. Οι συνθήκες της ζωής σου σήμερα διαμορφώθηκαν βάσει του Κάρμα σου
Αν στην προηγούμενη ζωή σου έκλεβες, είναι πιθανότερο να σε κλέψουν σε αυτή. Αν ήσουν άπληστος, μπορεί να αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα. Οι εξωτερικές συνθήκες παίζουν ρόλο, αλλά το Κάρμα σου έχει πολλές απαντήσεις.

7. Το Κάρμα επηρεάζει και το πώς νιώθεις
Αν, για παράδειγμα, στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν μπλεγμένος σε βία και χάος, αυτό θα «βγει» σε καταστάσεις της τωρινής σου ζωής. Αν ήσουν ήρεμος και αγαπητός, θα είσαι και τώρα πιο γαλήνιος.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved