Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν να διαφωνούν με όλους και με όλα

POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2021

Θα διαφωνήσουν μαζί σου, ακόμα και χωρίς λόγο!

Κάνοντας ένα «τεστ» αυτογνωσίας, πόσο εριστικό θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου; Είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε μια τέτοια ερώτηση οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι είναι αρκετά ισορροπημένοι και διαφωνούν με τον άλλον μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δηλαδή, όταν κάποιος τους χλευάζει, τους προκαλεί, «πατάει τα κουμπιά τους» και γενικά για αιτίες αυτού του είδους.

Σίγουρα αυτό ακούγεται μια χαρά, αλλά αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποια άτομα είναι πιο ευερέθιστα από κάποια άλλα. Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν την ανάγκη να διαφωνούν διαρκώς με τα άτομα του περιβάλλοντός τους. Είναι αυτό που λέμε ευέξαπτοι, αμετακίνητοι, πεισματάρηδες, ξερόλες ή άτομα που απλώς τους αρέσει να βασανίζουν το μυαλό τους και συνεπώς και το μυαλό των άλλων.

Στην αστρολογία, είναι σαφές ότι κάποια ζώδια είναι πιο εριστικά ή πιο ευέξαπτα από κάποια άλλα, για τους δικούς του λόγους το καθένα. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις αυτά τα ζώδια, καθώς και τις αιτίες που τα οδηγούν στο να είναι εριστικά ή προκλητικά σε κάθε διάλογο που συμμετέχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πολύ γνωστός για το πείσμα του. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ταγμένος στο δικό του τρόπο σκέψης και πράξης και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί για οτιδήποτε ξεφεύγει από τα δεδομένα του.

Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις να τον κάνεις να δει τα πράγματα από τη δική σου σκοπιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον πείσεις να υιοθετήσει και την άποψή σου. Το καλό είναι ότι η καρδιά του Ταύρου είναι συνήθως με τη σωστή πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να παραδεχτεί ότι εσύ είσαι με τη σωστή και εκείνος με την λάθος πλευρά. Τις περισσότερες φορές, πολεμάει με νύχια και με δόντια προκειμένου να αντικρούσει όλα σου τα επιχειρήματα, ώστε να διατηρήσει ακέραια την πεποίθησή του ότι εκείνος έχει την σωστή άποψη.

ΛΕΩΝ

Είναι γνωστό ότι ο Λέων είναι πολύ ευαίσθητος όταν συγκριθεί με τα υπόλοιπα ζώδια, οπότε οτιδήποτε μπορεί να εκλάβει προσωπικά, θα το κάνει. Επίσης, όπως ο Ταύρος, είναι δύσκολο για τον Λέοντα να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που δεν πηγαίνει με τη δική του ροή. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που πυροδοτούν την επιχειρηματολογία του.

Ένας Λέων είναι πολύ απορροφημένος στον εαυτό του και δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το τι γίνεται πέρα από αυτόν. Ίσως αν μπορούσε να δει τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων, να μην ήταν τόσο έντονος και εριστικός στα επιχειρήματα που αναπτύσσει υπερασπιζόμενος τις θέσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο που θα σε πείσει ότι το να αναπτύσσεις τα επιχειρήματά σου με ένταση και έμφαση, μπορεί να είναι και ένα έμφυτο ποιοτικό χαρακτηριστικό.

Αν για παράδειγμα υπάρχει μια διαφωνία ως προς το χρώμα ενός υφάσματος που είναι δύσκολο να διακρίνεις αν είναι μπλε ή μαύρο, ο Ζυγός είναι ο μόνος που θα πει ότι είναι κόκκινο ή πράσινο. Είναι σπεσιαλίστας στο να εκφράζει αντιρρήσεις.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή η αίσθηση του εαυτού του εξαρτάται από το αν έχει κάποιον «αντίπαλο» οποιουδήποτε είδους, όσο πιο συχνά γίνεται. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιχειρηματολογία του συνήθως δεν είναι εμπαθής ή έντονη, αλλά μάλλον ενστικτώδης.

Εάν ένας Ζυγός είναι φίλος σου ή μέλος της οικογένειάς σου, ίσως θελήσεις να τον συγκρατήσεις ενημερώνοντάς τον ότι η ανάγκη του να διαφωνεί με όλους και όλα απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστη. Τις περισσότερες φορές, θα νιώσει πολύ άσχημα αν διαπιστώσει ότι γίνεται ενοχλητικός/ή απέναντι στα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως συνήθως πιστεύει ότι είναι ο σοφότερος και πιο έμπειρος απ’ όλους τους άλλους, κάτι που συχνά προσπαθεί να κρύψει, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ως εκ τούτου, βγάζει προς τα έξω την εντύπωση του επικριτικού ή υπεροπτικού ατόμου. Γενικότερα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «ξερόλας» του ζωδιακού.

Επομένως, αν έχεις έναν τέτοιον φίλο και θέλεις να τον βοηθήσεις να αποφύγει να πιέζει τους άλλους με λάθος τρόπο, ίσως θελήσεις να του προτείνεις κάποια πράγματα.

Πρώτον, να μάθει να εστιάζει στο πως κάνει τους άλλους να αισθάνονται. Δεύτερον, πρότεινέ του να εξασκηθεί στο να σχετίζεται με τους άλλους. Έτσι, θα μπορέσει ίσως να δει ότι οι απόψεις των άλλων είναι εξίσου έγκυρες με τις δικές του. Αν δεν μάθει αυτά τα δύο πράγματα, θα συνεχίσει να είναι ένας «εφιάλτης» για τους γύρω του σε τακτική βάση.

 

Mε πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved