Τα 4 ζώδια (drama queens) που υπερβάλλουν, ενώ δεν το περιμένεις

POP UP TEAM
/
25 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ας μην χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις drama queen. Θα ήταν υπερβολή. Γι’ αυτό όμως πρόκειται. Είναι οι περιπτώσεις που θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής και γι αυτό καταλήγουν να υπερβάλλουν εύκολα. 

Τα παρακάτω ζώδια γίνονται drama queens και υπερβάλλουν για διαφορετικούς λόγους, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Αν δεν ασχοληθείς μαζί του, η υπερβολή στη συμπεριφορά τους φτάνει σε άλλα επίπεδα.

Καρκίνος

Η βασίλισσα της υπερβολής. Εδώ το φύλο δεν έχει καμία σημασία. Και οκ, αυτό είναι ένα ζώδιο που περιμένεις να φτάσει στην υπερβολή. Ένα ζώδιο που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του, και μάλιστα στην υπερβολή τους. Αν πετύχεις τον Καρκίνο στα κυκλοθυμικά του, βρες τρύπα να κρυφτείς. Δεν ξέρει τι θέλει κι εσύ είσαι σίγουρα ο εχθρός. Κι ας κρατάς στα χέρια σου προφιτερόλ.

Σκορπιός

Αν και είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο, αυτό το πάθος μπορεί εύκολα να μετουσιωθεί σε υπερβολή. Ακριβώς επειδή τα κρατά όλα μέσα του, είναι εύκολο να γίνει το μπαμ και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Όταν υπερβάλλει, ο θυμός είναι έκδηλος.

Τοξότης

Το ζώδιο των άκρων. Εκεί που είναι μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά, μπορεί να φτάσει στην απογοήτευση και τη στενοχώρια σε χρόνο dt. Λέει πάντα τα πράγματά με το όνομά τους, ακόμα κι αν σε πληγώσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα σε πείσει, γιατί με τη θεατρικότητα που διαθέτει, γίνεται το κέντρο της προσοχής.

Υδροχόος

Εδώ εκπλήσσεσαι γιατί βλέπεις ένα πρόσωπο πάρα πολύ χαλαρό, χωρίς άγχος και υπερβολές και λίγο μετά, βλέπεις το ακριβώς αντίθετο. Ο Υδροχόος μπορεί να πάθει υστερία και να γίνει ο πιο υπερβολικός όλων, όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον δικό του τρόπο. Τα κάνει όλα με ταπεραμέντο. Να είσαι πάντα σε επιφυλακή.

 

Με πληροφορίες από ladylike

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved