Αυτά είναι τα 5 ζώδια που έχουν ταλέντο στη μαγειρική

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2021

Με ευκολία θα μπορούσαν να γίνουν σεφ και να διεκδικήσουν τον… χρυσό σκούφο!

Όταν μιλάμε για καλό μαγείρεμα, δεν αναφερόμαστε απλά στην ανάμιξη συστατικών, στην ισορροπημένη αναλογία ή στην προετοιμασία ενός πιάτου. Η… αριστοτεχνική μαγειρική είναι και αυτή μία μορφή τέχνης.

Ένας καλός μάγειρας δεν είναι εκείνος ο οποίος έχει μόνο πρακτική γνώση για το πώς θα φτιάξει ένα νόστιμο φαγητό ή γλυκό. Είναι αυτός που μπορεί να πειραματιστεί με τις… πιθανότητες! Είναι εκείνος που μπορεί να αναμείξει τα υλικά με τέτοιον τρόπο, ώστε το ένα να συμπληρώνει το άλλο, τονίζοντας ταυτόχρονα τα καλύτερα στοιχεία από το καθένα.

Μερικά ζώδια είναι προικισμένα με το ταλέντο στη μαγειρική και με ευκολία θα μπορούσαν να γίνουν σεφ και να διεκδικήσουν τον… χρυσό σκούφο! Διάβασε αν και το δικό σου ανήκει σε αυτά!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι είναι λάτρεις του καλού φαγητού και των νόστιμων γλυκών, λογικό είναι λοιπόν να είναι και καλοί μάγειρες. Έχουν την ικανότητα να κρατούν σε απόλυτη αρμονία και ισορροπία τις αισθήσεις τους, τη γεύση, την αφή, την οσμή, την όραση και να τις χρησιμοποιούν κατά τη διαδικασία προετοιμασίας ενός πιάτου. Ακολουθούν τα βήματα μίας συνταγής κατά γράμμα και τολμούν ακόμη και τις πιο περίπλοκες από αυτές. Η ανεξάντλητη υπομονή τους είναι το βασικό εργαλείο που τους κατατάσσει, επίσης, στους καλύτερους… ψήστες. Την επόμενη φορά που ένας Ταύρος θα σε καλέσει για φαγητό, ετοιμάσου να ζήσεις μία απολαυστική εμπειρία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι αγαπούν τα σπιτικά φαγητά, τα θρεπτικά και νόστιμα γεύματα. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν όλες εκείνες τις συνταγές που υπάρχουν σε κάθε οικογένεια και περνάνε από… γιαγιά σε γιαγιά ενώ, τα μαγειρεύουν με μεράκι και αγάπη για τα κοντινά τους πρόσωπα. Είναι για εκείνους ένας τρόπος να δείχνουν το ενδιαφέρον τους στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί εκτιμούν τα ακριβά εστιατόρια, το καλό φαί και τα gourmet πιάτα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι από τους καλύτερους μάγειρες. Έχουν μία πολύ λεπτή αίσθηση της ισορροπίας που τους βοηθάει να φτιάχνουν τα πιο νόστιμα φαγητά. Συγχρόνως, είναι πολύ τυπικοί όσον αφορά σε ένα τραπέζι. Δεν παραβλέπουν κανένα πιάτο, από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο και συμπεριλαμβάνουν τα κατάλληλα σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα, όπως ακριβώς σε κάθε επίσημο δείπνο. Τους αρέσει πολύ να πειραματίζονται με νέες συνταγές και να τολμάνε γευστικούς πειραματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και οπαδοί της τελειότητας. Αυτό κάνουν και στην κουζίνα! Τους αρέσει να δημιουργούν περίτεχνα και υγιεινά γεύματα, να βάζουν την προσωπική τους πινελιά ακόμα και σε παραδοσιακές συνταγές και προσπαθούν, όχι μόνο στη γεύση, αλλά και στην εμφάνιση, το πιάτο τους να είναι άψογο. Το ότι χρησιμοποιούν το μαγείρεμα ως ένα μέσο χαλάρωσης, έπειτα από μία απαιτητική μέρα στο γραφείο, δεν τους κάνει λιγότερο προσεκτικούς. Αυτό που αγαπούν όμως περισσότερο σε σχέση με το φαγητό, είναι πως μπορούν να το απολαύσουν παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους. Αν δοκιμάσετε φαγητό από έναν Αιγόκερω, να είστε σίγουροι ότι θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για ένα Δίδυμο το φαγητό είναι ένα μέσο για να έρθει πιο κοντά με άλλους ανθρώπους. Απολαμβάνει να διοργανώνει πάρτι και να προσκαλεί τον κοινωνικό του περίγυρο. Προτιμά την υγιεινή διατροφή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κάνει… εκπτώσεις στην γεύση ή στην απόλαυση. Έχει το ταλέντο να συνδυάζει πιάτα από άλλες εθνικότητες με της δικής του και να δημιουργεί κάτι ξεχωριστό! Με άλλα λόγια, η fusion κουζίνα είναι η ειδικότητά του. Το μόνο που μπορούμε σίγουρα να σου πούμε είναι να μην περιμένεις τίποτα συνηθισμένο από τα χεράκια του.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved