Αυτά τα 4 ζώδια αγαπάνε τους μοιραίους έρωτες

POP UP TEAM
/
20 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Κι όμως μπορεί να είσαι ένα από αυτά κι εσύ!

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και με το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ανάγκη. Ερωτήματα και συμπεριφορές που άλλοτε εκφράζονται με έντονο τρόπο οδηγούν την κατάσταση στα άκρα ενώ άλλες φορές μπορεί να οδηγήσουν στην αναγέννηση μιας σχέσης μέσα από τις στάχτες της.

Για όλα αυτά είναι υπεύθυνος ο έρωτας ο οποίος ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει μας παρασύρει σε ανάλογες συμπεριφορές. Πρέπει να είσαι ενήμερος ποια ζώδια είναι πολύ επιρρεπή στους μοιραίους εναγκαλισμούς.

Δες παρακάτω ποια είναι τα πιο ευαίσθητα στους μοιραίους έρωτες ζώδια:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι, και φυσικά για άλλη μια φορά θα είστε η ψυχή της παρέας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε ή αν χρειαστεί να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία αισθάνεστε ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΡΙΟΣ

Η πρόθεση σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι να δείξετε ποιος είναι ο αρχηγός, γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα διστάσετε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο των προσωπικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών, θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες. Και θα το κάνετε με επιτυχία αφού θα καταφέρετε να κινηθείτε ευέλικτα και πιο μυστικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβληματισμένοι με τις σχέσεις σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Αρκετοί από εσάς νιώθετε ότι ο/η αγαπημένος σας έχει δημιουργήσει ένα κλοιό γύρω από εσάς, ενώ άλλοι νιώθετε ότι οι συνεργάτες σας γνωρίζουν παραπάνω πράγματα από ότι πρέπει και φοβάστε ότι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναβάλετε την ευθύνη που σας αναλογεί μιας και εσείς είστε αυτοί που επιτρέψατε να συμβεί.

 

Με πληροφορίες από ratpack

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved