Αυτά τα 4 ζώδια μένουν για πάντα παιδιά

POP UP TEAM
/
22 Μαρτίου, 2024

Το παιδί ζει για πάντα μέσα τους και ξυπνάει σε κάθε ευκαιρία!

Όταν ήσουν παιδί δεν είχες πραγματικές ευθύνες, εκτός από το να ετοιμάζεις τις σχολικές σου εργασίες και μετά να διασκεδάζεις με διάφορες φανταστικές καταστάσεις τις οποίες δεν είχες κανέναν πρόβλημα να τις πιστέψεις κιόλας. Αυτά συνέβαιναν τις παλιές καλές μέρες. Αλλά τι γίνεται όταν οι παλιές καλές μέρες δεν τελειώνουν ποτέ; Τι συμβαίνει όταν εξακολουθείς να επικοινωνείς με αυτήν την παιδική αίσθηση του θαυμαστού;

Μερικοί άνθρωποι, ό,τι ηλικία κι αν έχουν, θα αδράξουν κάθε ευκαιρία για να ξεφύγουν από τη βαρετή καθημερινότητα των ενηλίκων και να απολαύσουν τον αθώο ενθουσιασμό που είχαν ως παιδιά. Μπορεί να συλλέγουν ακόμα φωτογραφίες από περιοδικά, να φτιάχνουν πολύχρωμες ζωγραφιές και να παρακολουθούν τις παιδικές ταινίες που έβλεπαν μικροί ξανά και ξανά. Θα βάλουν δυνατά το αγαπημένο τους τραγούδι και θα αδιαφορήσουν που όλοι τους κοιτάνε με απορία για το πώς συνδυάζουν την ώριμη ηλικία τους με την παιδική συμπεριφορά. Όταν κάποιος έχει επαφή με το παιδί που ζει μέσα του, δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Το ξέρουν πως όταν μεγαλώνουν θα έπρεπε, θεωρητικά, να σοβαρευτούν και να έχουν ώριμη συμπεριφορά, αλλά η απάντησή τους σε όλα αυτά είναι «Και ποιος το λέει αυτό;».

ΚΡΙΟΣ

Επειδή ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο, μπορεί να θεωρηθεί το «βρέφος» του ζωδιακού. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Κριοί έχουν έλλειψη εμπειρίας ή δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή τους. Στην πραγματικότητα, σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χάσουν την οπτική του πόσο μαγικός είναι αυτός ο κόσμος. Γνωρίζουν και καλλιεργούν καθημερινά την αξία μιας ατέλειωτης παροχής ευκαιριών για να διασκεδάσουν και να ζήσουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας Κριός κοιτάζει πάντα την κάθε μέρα σαν να είναι η πρώτη μέρα της ζωής τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θυμάσαι πόσο συναισθηματικός και ευαίσθητος ήσουν ως μικρό παιδί; Ένας Καρκίνος σίγουρα θυμάται. Ανεξαρτήτως, πόσο σκληρή ή δύσκολη έχει υπάρξει η ζωή του, πάντα έχει πρόσβαση στο ζεστό και «κολλημένο στο παρελθόν» εσωτερικό εαυτό του. Ακόμα κι να έχει αποκτήσει μερικά σημάδια ή πληγές κατά την πορεία του, ένας Καρκίνος δεν είναι ποτέ αρκετά επιφυλακτικός στο να βρει κάτι γλυκό ή αξιολάτρευτο. Πάντα θα καταφεύγει στον ενθουσιασμό της παιδικής του ηλικίας, μόλις αντικρύσει ένα χαριτωμένο γατάκι ή όταν δεχτεί μια ρομαντική χειρονομία.

ΛΕΩΝ

Όταν είσαι μικρός/ή, έχεις όλο το θάρρος για να δημιουργήσεις ελεύθερα και να τοποθετήσεις τον εαυτό σου στο περιβάλλον. Όταν αρχίσεις να μεγαλώνεις, τότε αρχίζεις να ανησυχείς για τους άλλους ανθρώπους που σε κρίνουν αρνητικά. Ωστόσο, ένας Λέων δεν έχει χάσει ποτέ αυτήν την όμορφη και δημιουργική απόλαυση που ένοιωθε ως παιδί. Έχεις προσέξει ποτέ ότι οι Λέοντες είναι οι πρώτοι που θα ανέβουν στη σκηνή ή θα φορέσουν ένα φανταχτερό ρούχο; Αυτό συμβαίνει επειδή το παιδί μέσα τους δεν είναι μόνο μέσα τους. Αντιθέτως, βγαίνει έξω για να παίξει!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν κάθε κατάσταση διασκεδαστική. Αν τα βάλεις τιμωρία για κάποια αταξία τους, μπορούν να μετατρέψουν το χρόνο που είναι τιμωρημένα σε ένα παιχνίδι φαντασίας κι εσύ να απορείς για το πόσο εύκολα καταστρέφεται η πρόθεσή σου να δείξεις αποφασιστικότητα ή αυστηρότητα. Ακόμα κι όταν μεγαλώνει, ο Ιχθύς ποτέ δεν αποξενώνεται από την ικανότητά του να βουτάει βαθιά μέσα στις φαντασιώσεις του. Υπάρχει πάντα μια ονειρική χώρα στην οποία επιστρέφει, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη μονοτονία της πραγματικότητας. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που οι Ιχθύες έχουν διαρκώς τη διάθεση να παριστάνουν ότι είναι παιδιά.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved