Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...

Άλλη μια βδομάδα που κάποιοι θα πανηγυρίσουν νίκες και κάποιοι άλλοι θα χτυπήσουν το κεφάλι στον τοίχο θα είναι αυτή, καθώς με το ξεκίνημά της η Αφρροδίτη στο Ζυγό να κοντράρεται με τον Δία στον Αιγόκερω στις 16, δίνοντας χαρά κι ευκαιρίες στα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού του γ’ δεκαημέρου για να τα πάρει πίσω στις 18, αφού θα τετραγωνιστεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Ενδιάμεσα, στις 17, ο Ερμής στον Σκορπιό ξανακάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, αφήνοντας σύξυλους, Σταθερούς και Παρορμητικούς του α’ δεκαημέρου, ενώ ο Ήλιος στο Σκορπιόθα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 19. Αυτοί του β’ δεκαημέρου έχουν και τον Άρη στον Κριό να βολοδέρνει εκεί, ορθόδρομος πια και πολύ ισχυρός. Η αυλαία κλείνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του Ήλιου στον Τοξότη, στις 21 του μήνα, που τουλάχιστον θα ξαναδώσουν η καθεμιά και ο καθένας από το πόστο του το δικαίωμα της ελπίδας στο α’ δεκαήμερο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου αυτή την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου, δεν θα περάσεις και τις καλύτερες στιγμές, αφού πάνω που πας να ξεφύγεις, να σε παρασύρει το συναίσθημα και να κάνεις όνειρα για το μέλλον και καυτές νύχτες, ξαναπετάγεται ο Ουρανός και στα φέρνει όλα τούμπα. Λογικό! Πού πας με το lockdown, αφού δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο; Ωραιότερες στιγμές έρχονται όμως για σένα στις 21! Εσύ που είσαι του β’ δεκαημέρου, να περιμένεις κάποιος/α να σου ζητήσει εγγυήσεις και δεσμεύσεις, πριν προχωρήσετε! Μα τι είναι; Τράπεζα; Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα, ιδίως αν έχεις και ζόρια στη δουλειά σου. Γι’ αυτό και τα παίρνεις. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, ξεκινάς ωραία και τελειώνεις με πόνο. Πώς γίνεται να σου κλέβουν το γέλιο ένας Θεός ξέρει. Σε περιμένουν ακόμα φουρτούνες, αφού ο Κρόνος θα βάλει και πάλι το χεράκι του να σε μιζερέψει και το ταίρι σου να σου βγάλει από τη μύτη την όποια χαρά πήρες στις 16... Μαζέψου, λέει, λες και μπορείς να έχεις ελευθέρας...

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου δεν ξέρεις αν πρέπει να αρχίσεις τις σφαλιάρες ή να χτυπήσεις το κεφάλι στον τοίχο. Μάλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε ότι ο Ουρανός κάνει ό,τι του γουστάρει και αν δεν πας με τα νερά του, δηλαδή, να είσαι κι εσύ απρόβλεπτος και γιούχου, θα υποφέρεις. Κάνε σχέδια, να δεις πώς θα τα καταστρέψει με τη μία, στις 17. Μην ανησυχείς όμως! Από τις 21 πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν μη τι άλλο, το ταίρι σου, κάπως θα ημερέψει, θα το πιάσει το ερωτιάρικό του, οπότε, θα έχεις μια σύντομη ήσυχη περίοδο. Όχι ότι εσύ του β’, ξεσαλώνεις, αλλά λέμε τώρα. Θα νιώσεις ξανά ότι όλα σταμάτησαν ή μπήκαν στον πάγο, δεν κουνιέται φύλλο. Λογικό είναι αφού είσαι κλεισμένος μέσα! Δεν κάνεις ένα «ψάξιμο» στο διαδίκτυο, μπας και πετύχεις κάτι καλό; Όλο και κάποιον/α θα βρεις να μοιραστείτε τον πόνο σας. Αν είσαι του γ’, ευχάριστα μαντάτα να περιμένεις στις 16, αλλά μην δένεις και κόμπο κάτι, γιατί στις 18 θα την πάρεις τη χλαπάτσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την αγανάκτησή σου, Δίδυμε του γ’ δεκαημέρου. Δε σου φτάνει η κλεισούρα, τα SMS και η απαρίθμηση κρουσμάτων, πάνω που πάει να γελάσει και εσένα το χειλάκι σου, στις 16, να πάρεις τα πάνω σου, να παίξεις, να κάνεις κατάσταση ξεπετιέται ο Κρόνος και σε φρενάρει. Και τι θέλει; Να μαζευτείς και να μη δίνεις δικαιώματα. Αν έχεις ταίρι, με τούτα και με εκείνα, πού να βρεις διάθεση για αγκαλίτσες και σεξάκι; Τους λογαριασμούς ποιος θα τους πληρώσει, σου λέει; Αυτό σε καίει! Εσύ του β’ είσαι κρυφή πληγή! Στρώνεις το έδαφος, ώστε όταν με το καλό επιστρέψεις στην κανονικότητα, να έχεις ήδη κάποιον/α να σε περιμένει... ίσως και μέσα από τη δουλειά σου. Βλέπεις σας απασχολούν κοινά ζητήματα. Εσύ του α’, ούτε κρύο, ούτε ζέστη αυτή την εβδομάδα. Στο τέλος της όμως θα μπεις στο παιχνίδι για τα καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, εσύ του γ’ δεκαημέρου, άσχετα αν νιώθεις ότι έπιασες Τζακ ποτ στο Τζόκερ και πρόσεξε μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος, νιώθοντας ότι έχεις το πάνω χέρι. Θυμήσου ο Κρόνος, στις 18, θα πει την τελευταία του κουβέντα, οπότε, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, τα βάσανα δε θα αργήσουν να έρθουν. Αν ήσουν μόνος, θα είχες με τη μοναξιά να παλέψεις, αν είσαι καπαρωμένος όμως, μπορεί να φτάσεις και στην απόγνωση εξ αιτίας του έτερου ήμισυ. Εσένα του α’ δεκαημέρου, εκεί που είχες αναπτύξει ταχύτητα, είναι πιθανό να σε πιάσει λάστιχο και να βγεις εκτός πορείας στις 17. Πρώτη φορά δεν είναι που σου τυχαίνουν όλα τα απίθανα, τα απρόσμενα και τα κουλά. Υπομονή γιατί στις 21 αλλάζει το κλίμα υπέρ σου, έστω και για λίγο. Εσύ του β’ μπορεί να την πατήσεις άσχημα, με άτομο που θα αποδειχθεί κατώτερο των περιστάσεων. Το γιατί σε προσέγγισε ή τι ζητούσε ακριβώς από σένα παίζει και να μην το μάθεις ποτέ!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι του α’ δεκαημέρου, θα βρίσκεσαι σε αναταραχή και ίσως να φταίνε τα απρόσμενα μαντάτα από τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σου που θα σου προκαλέσουν αναταραχή, εξωτερική και εσωτερική, οπότε μόνο διάθεση για τρελίτσες με το ταίρι σου και αγαπούλες δε θα έχεις. Βέβαια, κάποια στιγμή από τις 21 και μετά θα υπάρξει αισθητή βελτίωση, αλλά μέχρι τότε θα έχεις φτάσει στην ουρά αυτής της εβδομάδας. Εσύ του β’ δεκαημέρου, ενδέχεται ένα πρόσωπο μέσα από περιβάλλον σου να σου στέλνει περίεργα μηνύματα και δεν ξέρεις αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά! Είναι κι η καραντίνα που δεν σε αφήνει να έχεις προσωπική επαφή για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, οπότε μάλλον το έχεις βάλει σε αναμονή. Επίσης, κράτα τα προσχήματα, κυρίως μην κάνεις δηλώσεις ή μη δίνεις υποσχέσεις γιατί μάλλον δε θα γίνουν και θα φανείς αναξιόπιστος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, μια ανάσα θα πάρεις στις 16 του μήνα, ενδεχομένως και να πάρεις ένα μήνυμα ή να μάθεις κάτι που θα σε ξεσηκώσει αλλά το πιο πιθανό είναι μετά από δυο μέρες να απογοητευτείς από τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τα γέλια και τις χαρές στις 16 του μήνα, εύκολα εσύ του γ’ δεκαημέρου θα περάσεις και πάλι στη μιζέρια. Ίσως φταίει μια δική σου συναισθηματική «ανεπάρκεια» και πάγωμα του όποιου ενδιαφέροντος για ένα πρόσωπο. Επηρεάστηκες από το lockdown ή εξ αιτίας αυτού μπαίνουν εμπόδια στην ερωτική σου ζωή; Όλα είναι πιθανά! Ακόμα και σε σχέση να είσαι όμως, θα αυξηθούν οι αμφιβολίες και οι φοβίες σου. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, από τη στιγμή που είσαι συγκροτημένο άτομο και έχεις έναν στόχο, τίποτα δε σε εμποδίζει να τον πραγματοποιήσεις. Άσε που μπορεί να δικαιωθείς κιόλας για μια εκτίμησή σου! Ίσως μάθεις και διάφορα που θα σου επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον ενός ατόμου! Εσύ του α’ δεκαημέρου, αλλιώς τα περίμενες, αλλιώς σου έρχονται. Δεν αποκλείεται και να μάθεις κάτι που δε θα σου αρέσει και να χάσεις κάθε ιδέα για ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Αλλά, εδώ όλα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη, τι να σε εκπλήξει;

ΖΥΓΟΣ

Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, το πόσο γρήγορα ενθουσιάζεσαι και ξε-ενθουσιάζεσαι δε λέγεται, αυτή την εβδομάδα. Πάνω που λες «ωπ, μια χαρά μου φαίνεται αυτός/η και ξεκινάει το παιχνίδι, ξενερώνεις ή σε ξενερώνει. Οι διαθέσεις και οι προθέσεις σου αλλάζουν σε χρόνο dt, ενώ παίζει και λόγω καραντίνας να λήξει πριν αρχίσει ένα love story. Πιθανή είναι και μια κρίση με το ταίρι σου στις 17 του μήνα. Αλλά, έτσι όπως είναι η κατάσταση, με τα νεύρα στο κόκκινο λογικό είναι να υπάρχουν ξεσπάσματα εκατέρωθεν. Από τις 21 όμως του μήνα και μέχρι κάποιο σημείο, θα πάρουν φωτιά τα παπλώματα. Εσύ του β’, εκτός του Άρη που δε λέει να ξεκολλήσει από απέναντί σου και να κάνει άνω-κάτω τις σχέσεις σου, έχεις και έξοδα που πρέπει να καλύψεις, οπότε δεν είσαι στα καλύτερά σου. Σε αυτό το άγχος οφείλεται κι η πτώση του... ηθικού σου. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, η χαρά και οι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές θα κρατήσουν πολύ λίγο, αφού η παρουσία του Κρόνου όχι μόνο δεν επιτρέπει να σου κάτσει κάτι της προκοπής, αν είσαι μόνος, αλλά ξαναδημιουργεί και προβλήματα με το σπίτι και την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι «τραβάς» πολύ αυτό το διάστημα κι αν είσαι του β’ ακόμα και με καραντίνα εσύ τον στόχο σου θα τον πετύχεις και νικητής θα βγεις. Μάλιστα η υπομονή και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και θα στεφθείς τροπαιούχος. Εσύ όμως του α’, έχεις να ξεπεράσεις τον σκόπελο «Ουρανό» που δε σταματά να σου ξεφυτρώνει μπροστά και να σου βάζει εμπόδια, κάθε φορά που νιώθεις άνετος και σίγουρος. Εμ, δε σου φταίει κανείς! Εσύ είσαι που επιμένεις... Εκεί... Και με το ταίρι σου φουρτούνα σε περιμένει στις 17. Ευτυχώς από τις 21, θα πάρεις και πάλι τα πάνω σου. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, πολλά θα μάθεις και θα δεις που ή θα σου δώσουν την αίσθηση της ικανοποίησης. Ίσως μάλιστα κάνεις και... διαδικτυακή γνωριμία με φίλο/η φίλου/ης, αλλά μην τρέφεις και πολλές προσδοκίες καθότι το άτομο θα αποδειχτεί λίγο για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου, εύνοια έχεις, από σεξουαλικότητα, με τον Άρη στον 5ο ξεχειλίζεις, οπότε κάτι μπορεί να σκάσει αυτή την εβδομάδα, που θα ξεκινήσει στο χαλαρό (είπαμε lockdown) και ενδεχομένως να συνεχίσει το... παιχνίδι για αρκετό καιρό. Εσύ του α’ δεκαημέρου, μάλλον είσαι σε... αναστολή, αφού πιο πολύ σε απασχολεί η δουλειά σου και όλα αυτά που συμβαίνουν ξαφνικά και βάζουν όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Ενδεχομένως να επανέλθει η ηρεμία από τις 21, ε, θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιό σου, οπότε σιγά-σιγά θα αρχίσεις να ανεβαίνεις. Εσύ του γ’ κάτι καλό να περιμένεις στις 16, τώρα το πόσο θα συνεχίσει να σε ικανοποιεί είναι άλλο ζητούμενο. Λόγω περιορισμού πολλά μπορούν να αλλάξουν, ακόμα κι η αντίληψή σου για το τι θα σε έκανε ευχαριστημένο, οπότε ίσως και από μόνος σου βάλεις φρένο ή δεις ότι ζητάς κάτι περισσότερο από μια απλή περιπέτεια και απομακρυνθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι είσαι κάπως μουδιασμένος εσύ του α’ δεκαημέρου, με τα όσα σου έχουν συμβεί και απ’ ό,τι φαίνεται τα πάνω-κάτω θα συνεχιστούν κι αυτή την εβδομάδα, οπότε μάλλον κάθεσαι στη γωνία και περιμένεις πού θα κάτσει η μπίλια. Το να εκπλαγείς βέβαια είναι πολύ πιθανό, είτε θετικά είτε αρνητικά, αλλά τι άλλο να κάνεις; Από τις 21, όμως ούριος άνεμος θα φυσήξει και μέσα σου θα δεις το φως το αληθινό, οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν υπέρ σου. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά θα χαρείς κιόλας από τις εξελίξεις στις 19 του μήνα. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι, λέμε. Εσύ του γ’ στις 16 θα πάρεις χαρά μεγάλη, ίσως και να σου κάτσει κάτι πολύ καλό που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για την τύχη σου τη μεγάλη. Ωστόσο, μην βιαστείς να πανηγυρίσεις, αφού μάλλον θα στραβώσει στην πορεία. Όσο ο Κρόνος κάνει παιχνίδι, ακόμα και σε σένα, το παιδί του, βγάζει την ψυχή...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, δε θα περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα, εκτός αν αποφασίσεις εσύ να ανακατέψεις την τράπουλα, να ταράξεις τα νερά, γενικώς να προκαλέσεις αναστάτωση, σαν να προλαβαίνεις τον Ουρανό, πριν προλάβει αυτός και σε αιφνιδιάσει. Πάντως μια λαχτάρα θα την πάρεις στις 17. Ωστόσο, από τις 21 και μετά, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, έστω και για κάποιες μέρες. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, κράτα ό,τι μάθεις μυστικό ή παίξ’ το χαζός ή τουλάχιστον μη δώσεις στην άλλη πλευρά να καταλάβει ότι ξέρεις διάφορα. Σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα βάλεις όλα στη θέση τους. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, πολλά θα βγουν στη φόρα που μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά τουλάχιστον θα πάρεις κι ένα μάθημα για το άμεσο μέλλον. Ενδέχεται όμως και να απογοητευτείς και να χάσεις πάσα ιδέα για κάποιον/α που μέχρι πρότινος εκτιμούσες –τουλάχιστον- σαν άνθρωπο!

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα, θα παραμείνεις ελκυστικός σαν προσωπικότητα, οπότε λογικό είναι να κάνεις διάφορες καινούργιες επαφές, έστω και από το διαδίκτυο, να ξεκινήσεις επαφές και ίσως να βρεις και το θάρρος να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, έστω και απέξω-απέξω, γιατί δε θέλεις και να εκτεθείς. Πάντως μπορεί να έχεις θετικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, χάνεις λίγο τη μπάλα, δεν ξέρεις τι να περιμένεις ή πού να ποντάρεις για να κερδίσεις αυτόν/η που σου αρέσει. Όμως το πιο πιθανό είναι για άλλο να πας κι άλλο να καταφέρεις και τελικά να απογοητευτείς. Από 21 του μήνα, κάπως θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Εσύ του γ’ δεκαημέρου χρειάζεται να προσέχεις, αφού στις 16 θα φανεί ότι ό,τι θέλεις, γίνεται και θα απογειωθείς, ωστόσο η εξέλιξη δε θα είναι η επιθυμητή. Δεν αποκλείεται φίλος/η να σε πληγώσει ή να είναι αιτία που θα πέσει η θερμοκρασία κατακόρυφα στη σχέση σου. Από την άλλη, φρόντισε να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα ερωτικά σου γιατί θα την πληρώσεις ακριβά τη νύφη.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr