Αυτά είναι τα 4 ζώδια με τις περισσότερες παραξενιές

POP UP TEAM
/
2 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το καθένα έχει τις δικές του!

Δεν είναι όλοι εύκολοι άνθρωποι. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι δύσκολοι και μάλιστα γεμάτοι… παραξενιές. Το θέμα είναι κατά πόσο κάποιος αντέχει να είναι μαζί τους ή όχι. Μπορεί να τους συναναστραφεί ή να συνεργαστεί; Λίγο πιο κάτω, θα σου αναλύσουμε γιατί αυτά τα 4 ζώδια είναι γεμάτα παραξενιές και κάνουν τόσο την δική τους ζωή, όσο και των γύρω τους… δύσκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οποία έκπληξη! Ο Υδροχόος πρώτος στην σχετική μας λίστα. Όσο και αν δεν το πίστευες το ζώδιο αυτό είναι γεμάτο παραξενιές και το θέμα είναι ότι το… γουστάρει. Θεωρεί πως έστω και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζει από όλους τους άλλους, είναι μοναδικός και πρωτοπόρος. Ο Υδροχόος θα υπερηφανευτεί για τις παραξενιές του και μάλιστα μπορεί να σου τις «τρίψει και στη μούρη». Να σου πει δηλαδή το πόσο πολύ εσύ υστερείς, επειδή μπορεί να συμπεριφέρεσαι φυσιολογικά και όχι διαφορετικά ή επαναστατικά. Δεν τον νοιάζει τι πιστεύεις, αρκεί να είναι τα έχει ο ίδιος καλά με τον εαυτό του. Για για τον Υδροχόο μιλάμε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγοι (έως ελάχιστοι) είναι αυτοί που μπορούν πραγματικά να καταλάβουν έναν Σκορπιό. Το να προσπαθήσεις να αναλύσεις την συμπεριφορά του ζωδίου αυτού είναι μάταιο. Τις περισσότερες φορές, αυτά που κάνει έχουν νόημα για εκείνον, όχι όμως για σένα. Έχει μια έντονη προσωπικότητα και δεν μπορείς να τον τιθασεύσεις. Αρκετά συχνά, ξεκινά καβγάδες που στο τέλος δεν καταλήγουν πουθενά, απλά και μόνο για να κάνει τα πράγματα λίγο πιο… ενδιαφέροντα και να «ανάψουν τα αίματα». Είναι επίσης πολύ πιθανό να τον δεις να μπλέκει σε… περίεργες καταστάσεις στην ζωή του και να το χαίρεται κατά βάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να κάνει τον παραλογισμό να φαίνεται ως κάτι… το φυσιολογικό (και το ανάποδο), αυτό είναι ο Δίδυμος. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στο μυαλό του υπάρχουν… δυο προσωπικότητες και αυτό από μόνο του τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο περίεργους ανθρώπους που θα μπορούσες να συναντήσεις. Δυο «φωνές» κάνουν κουμάντο και επικρατεί πότε η μια και πότε η άλλη. Μερικές φορές μπορεί να δεις έναν Δίδυμο να γίνεται νευρωτικός. Άλλες πάλι να συμπεριφέρεται σαν ένα σκανδαλιάρικο παιδί. Όπως και να έχει, η συμπεριφορά του είναι γενικότερα περίεργη.

ΙΧΘΥΕΣ
Τον Ιχθύ μπορεί και να μην τον περίμενες σε αυτή τη λίστα. Και όμως… Είναι ένα ζώδιο με περίεργη συμπεριφορά. Κάποιες φορές μάλιστα δεν θα μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη μαζί του. Θα νομίζεις ότι κάτι έχει… πάρει και δεν είναι νηφάλιος. Όχι, δεν έχει πάρει τίποτα. Απλώς ο Ποσειδώνας, που τον κυβερνά, τον κάνει να «χάνεται» στον κόσμο του και στις σκέψεις του. Τον κάνει να χάνει την επαφή με το περιβάλλον γύρω του και να κλείνεται στον εαυτό του. Γενικότερα ο Ιχθύς ζει στον δικό του κόσμο και δεν το νοιάζει τι πιστεύεις εσύ και αν αυτό σε ενοχλεί. Καβαλάει το «ροζ συννεφάκι» του και σε χαιρετά!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved