Αυτά τα 3 ζώδια ζητούν βοηθεια για να τραβήξουν την προσοχή

POP UP TEAM
/
12 Δεκεμβρίου, 2020

Θα κάνουν τα πάντα για να ασχοληθείς μαζί τους!

Είναι τα άτομα εκείνα που θέλουν να έχουν πάνω τους όλα τα φώτα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πρέπει να είναι στο επίκεντρο κι εσύ να ασχολείσαι μαζί τους όλη την ώρα. Αν δεν ενδιαφερθείς σε υπερβολικό βαθμό για εκείνα, νιώθουν ανασφάλεια και νομίζουν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που παρότι μιλά πολύ -έως ασταμάτητα- λέει πράγματα άσχετα και όχι σημαντικά. Όταν πρόκειται για τα συναισθήματά του, δυσκολεύεται να σου πει το πώς νιώθει ή ότι θα ήθελε να του δίνεις περισσότερη σημασία και να ασχολείσαι μαζί του. Ένας ακόμα λόγος που δεν θα το κάνει, είναι για να μην δείξει αδυναμία και τον εκμεταλλευτείς. Άρα, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σου, θα καταφύγει σε άλλου είδους μεθόδους. Θα ζητήσει βοήθεια για μικροπράγματα ή ακόμα και σημαντικά, τα οποία όμως δεν έχουν να κάνουν με συναισθηματικά και έτσι θα τραβήξει την προσοχή σου και θα σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του.

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας είναι η drama queen του ζωδιακού. Μεγιστοποιεί τα πάντα. Έχει και την έμφυτη τάση να θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο, να μαγνητίζει τα βλέμματα και να ασχολούνται όλοι μαζί του και αυτά τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν το πακέτο. Φυσικά είναι περήφανος και δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ το πόση ανάγκη σε έχει ή το πώς νιώθει στο 100%. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου με διάφορες δικαιολογίες. Θα σου πει πως έχει κάποιο μικροπρόβλημα και σε χρειάζεται με αποτέλεσμα εσύ να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Σκορπιός μπορεί να μην είναι εκφραστικός, όπως ο Δίδυμος ή ο Λέοντας, όμως θέλει να ασχολείσαι μαζί του και να τον φροντίζεις όσο λίγα ζώδια. Στα λόγια θα σου πει πως τον κουράζει όλο αυτό, στην πράξη όμως, αν τολμήσεις να τον αγνοήσεις ή να μην νοιαστείς και να μην ασχοληθείς μαζί του, έχεις τελειώσει για εκείνον. Θα κάνει τα πάντα για να σε κρατά απασχολημένο/η μαζί του, να τον σκέφτεσαι, να τον νοιάζεσαι και να τον φροντίζεις. Θέλει να την προσοχή σου πάνω του και θα σκαρφιστεί κάθε είδους δικαιολογία. Ακόμα και την πιο απίθανη.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved