Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια

POP UP TEAM
/
1 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι άνθρωποι που πατάνε στη γη ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό που κάνει κάποιον μοναδικό και πραγματικό αντί για το οτιδήποτε δεν είναι αυθεντικό. Αυτά τα άτομα έχουν και τα δύο πόδια τους στο έδαφος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σταθερά, δυνατά και προσεκτικά. Δεν χειραγωγούνται, δεν “μετακινούνται”, ούτε εξαπατούνται εύκολα. Δεν είναι παθητικά – απλώς δεν τους αρέσουν τα δράματα και οι περιττές συγκρούσεις. Ποια είναι, λοιπόν τα πιο προσγειωμένα ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία; Ιδού:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν προσποιούνται ότι είναι κάποιοι που δεν είναι και παραμένουν πιστοί στον εαυτό τους. Υποστηρίζουν τους άλλους και είναι γνήσιοι στην επιθυμία τους για επιτυχία.

Οι Καρκίνοι δεν θα προσποιηθούν ότι είναι ευτυχισμένοι για εσένα όταν παίρνεις τη δουλειά των ονείρων σου ή όταν βρίσκεις τον τέλειο σύντροφό – στην πραγματικότητα θα είναι ευτυχισμένοι για εσένα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι προσγειωμένοι με την έννοια ότι βλέπουν την αξία σε όλη τη ζωή και κάνουν ότι μπορούν για τους άλλους.

Αυτά τα άτομα έχουν τη δυνατότητα να δουν τι είναι κάτω από την επιφάνεια και δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά διαισθητικά, μερικές φορές ξέρουν πράγματα για κάποιον που ο ίδιος δεν ξέρει καν.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο προσγειωμένα ζώδια.

Η προσοχή τους δεν αποσπάται από την εμφάνιση και τείνουν να ανταποκρίνονται σε άτομα με βάση τον χαρακτήρα τους. Αυτό το ζώδιο είναι άνετο από μόνο του, αλλά μπορεί επίσης να δουλέψει και σε ομάδα.

Τείνουν να μην δίνουν προσοχή στις φήμες και τα κουτσομπολιά, προτιμώντας να σχηματίσουν τις δικές τους απόψεις βάσει των εμπειριών τους. Ο Ταύρος είναι στοχαστικός και ακούει τα ένστικτά του.

Παρθένος

Οι Παρθένοι σκέφτονται πριν μιλήσουν και είναι προσεκτικοί με τα λόγια τους. Δεν θέλουν να βλάψουν κάποιον ή να ξεκινήσουν μια διαφωνία μόνο για διασκέδαση.

Είναι εύκολο να μιλήσεις με έναν Παρθένο επειδή είναι παρών και ακούει πραγματικά αυτό που λες.

Κάνει σε βάθος κουβέντες και δίνει βάρος σε αυτό που λένε οι άλλοι επειδή δεν περιμένει απλά τη σειρά του να μιλήσει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν πολλές από τις ιδιότητες που τους κάνουν να πατάνε στη γη: είναι υπομονετικοί, υπεύθυνοι, σοφοί και πρακτικοί. Βρίσκονται εκεί όταν χρειάζεται, δεν κρίνουν τους άλλους και, όταν τους το ζητήσεις, σου δίνουν σημαντικές συμβουλές.

Ενώ έχουν μια άγρια ​​πλευρά τους, δεν την εκφράζουν σε βάρος των άλλων. Οι Αιγόκεροι είναι προσγειωμένοι, ισχυροί και προστατευτικοί από τους άλλους.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved