Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τρώνε πολύ και την άλλη μέρα το μετανιώνουν

POP UP TEAM
/
11 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Είναι οι ορεξάτοι του ζωδιακού κύκλου!

Ναι οι γιορτές είναι πάντα μία κατάρα γι’ αυτούς που θέλουν να χάσουν κιλά. Φυσικά πάντα γίνεται το αντίθετο, δηλαδή να πάρουν παραπάνω κιλά απ’ ότι να τα χάσουν. Είναι τα ζώδια που τη μία μέρα τρώνε ότι υπάρχει και την άλλη μέρα κλαίνε γιατί έχουν τύψεις και δεν αντέχουν να κοιτάνε το σώμα τους.

Πολλοί είναι αυτοί που το κάνουν αλλά δυστυχώς η άλλη μέρα είναι το πρόβλημα γιατί εκεί φαίνεται και η αδυναμία τους. Δεν έχουν καμία όρεξη όμως να κόψουν και τη μάσα και οι απολαύσεις του ουρανίσκου είναι κάτι πολύ βασικό γι’ αυτούς.

Δες παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που τρώνε πολύ αααλλά το μετανιώνουν:

Ταύρος: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που ξέρει τι σημαίνει καλό και ποιοτικό φαγητό, αυτό είναι ο Ταύρος. Είτε είναι αυτός ο μάγειρας, είτε ο προσκεκλημένος, θα τιμήσει δεόντως το πιάτο του και θα κάνει refill. Εννοείται ότι θα το συνοδεύσει με ένα και δύο και τρία ποτήρια κρασί. Και θα υπάρξει χώρος για το γλυκό.

Καρκίνος: Το ζώδιο που χρησιμοποιεί το φαγητό για να χορτάσει, να νιώσει καλύτερα και να αποβάλει το άγχος του. Τα Χριστούγεννα είναι δικαιωματικά η γιορτή ενός Καρκίνου και φέτος μπορεί να φάει και λίγο παραπάνω, εφόσον δεν θα μπορέσει να γιορτάσει με όλη την οικογένεια και τους φίλους. Την επόμενη μέρα θα ξυπνήσει με καούρες.

Τοξότης: Ένας από τους μεγαλύτερους γλετζέδες του ζωδιακού που δεν φοβάται τις θερμίδες και θα φάει από όλον τον μπουφέ. Θα πιει, θα γλεντήσει και θα ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα κοιμηθεί όλη τη νύχτα από τη βαρυστομαχιά. Κι ας ξέρει ότι δεν αντέχει τόσο το στομάχι του.

Αιγόκερως: Αν και μιλάμε για το πιο εγκρατές ζώδιο που ξέρει να οριοθετείται και να μην παρεκτρέπεται, η σχέση του με το φαγητό μπορεί να γίνει έως και ερωτική. Λατρεύει το καλό και δη, το σπιτικό φαγητό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάει πολύ, ειδικά τα Χριστούγεννα. Κάποιοι Αιγόκεροι έχουν ευρύχωρο στομάχι και κάποιοι αδυνατούν να χωνέψουν και περνούν την επόμενη μέρα με νερό και λεμονάκι.

 

Με πληροορίες από Ratpack

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved