Αυτά τα 5 ζώδια παθαίνουν συχνά κρίσεις ηλικίας

POP UP TEAM
/
19 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Σε κάποια ζώδια δεν τους αρέσει να γερνάνε κι αυτό του κακοφαίνεται αρκετά και περνάει στη συμπεριφορά τους. Μπορεί να τους κάνει ανασφαλείς και λιγάκι τρελούς. Αυτό συμβαίνει γιατί παθαίνουν κρίσεις ηλικίας και τους φταίνε όλα γύρω τους.

Πόσο εύκολα λέμε την ηλικία μας όταν ο χρόνος φέρνει σημάδια αλλαγών μέσα μας αλλά και στο σώμα μας; Αργά και σταδιακά, συνειδητοποιούμε πως είμαστε λιγότερο ενεργά μέλη της σημερινής γενιάς.
Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Ο Ζυγός αγαπάει την ομορφιά, την αισθητική, την αρμονία, την καλαισθησία. Δεν συμβιβάζεται με την ηλικία του, δεν την λέει ποτέ. Αντίθετα, χειρίζεται το θέμα με διπλωματία και με λογοπαίγνια. Κάνει επεμβάσεις ομορφιάς για να παραμείνει λαμπερός και τίποτα να μην μαρτυράει τα χρόνια του. Μην του πεις ποτέ ότι μεγάλωσε, μην του θυμίσεις ποτέ ότι τα χρόνια πέρασαν. Κάνε του συνέχεια κομπλιμέντα για να τον ανεβάζεις ψυχολογικά.

Ο Σκορπιός είναι μυστήριος, απρόβλεπτος, εσωστρεφής, εξωτερικά ήρεμος αλλά μέσα του βράζει ένα ηφαίστειο. Δεν θέλει να τον ρωτάνε την ηλικία του. Είναι όσο φαίνεται. Απολαμβάνει τις εμπειρίες και την ωριμότητα των χρόνων που πέρασαν. Όταν περνά κρίση ηλικίας, κλείνεται για ένα μικρό διάστημα στον εαυτό του και στη συνέχεια ψάχνει να επιβεβαιωθεί για να ανεβάσει το ηθικό του. Με ποιο τρόπο; Σεξ, σεξ, σεξ.

Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός, απρόβλεπτος, πρωτοποριακός, ανατρεπτικός, εκκεντρικός, αλλοπρόσαλλος. Δίνει σόου με το μυαλό και την ευφυΐα του. Είναι ανεξάρτητος, ελεύθερος, δεν παραδέχεται ποτέ την ηλικία του. Δεν θέλει ποτέ να μεγαλώσει και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κρατηθεί για πάντα νέος. Κάνει σχέσεις με άτομα πιο νέα από αυτόν, κάνει τρέλες σαν να είναι έφηβος και κανείς δεν μπορεί να τον πείσει ότι έχει μεγαλώσει.

Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης, ελεύθερος, επικοινωνιακός, περιπετειώδης, τυχοδιώκτης. Δεν αγαπά τις δεσμεύσεις αλλά τα ταξίδια. Δείχνει πάντα νεότερος απ’ ότι είναι. Ασχολείται με πολλά πράγματα, δεν μεγαλώνει ποτέ καθότι έχει μια παιδιάστικη συμπεριφορά και απίστευτη ενέργεια. Δεν συμβιβάζεται με την ηλικία του, δεν παραδέχεται ότι μεγαλώνει, δεν το λέει ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Όταν παθαίνει κρίση ηλικίας, αρχίζει να ταξιδεύει και ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Ο Παρθένος είναι λογικός και άνθρωπος της λεπτομέρειας. Συνήθως, φαίνεται μικρότερος απ’ότι είναι αλλά ο ίδιος δεν λέει ψέματα για την ηλικία του. Την αποδέχεται όσο και αν τον πονάει που μεγαλώνει. Όταν περνάει κρίση ηλικίας, κάνει δίαιτα, γυμναστική, σωστή διατροφή για να διατηρήσει το σώμα του όσο το δυνατόν σε καλύτερα επίπεδα. Υπολογίζει τα πάντα με ακρίβεια καθότι ο φόβος του για τις αρρώστιες μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου.

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved