Αυτά είναι τα «αγύριστα κεφάλια» του ζωδιακού

POP UP TEAM
/
24 Ιανουαρίου, 2021

Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, σε αυτά τα ζώδια δεν θα αλλάξεις γνώμη. Είναι ισχυρογνώμονες, δυναμικοί και το να τους κάνεις να αλλάξουν τα πιστεύω τους είναι μάλλον χαμένη υπόθεση.

Τα παρακάτω ζώδια, θα υπερασπισθούν με σθένος τις αποφάσεις τους, ακόμα κι αν αυτές τους οδηγήσουν στον όλεθρο. Θέλουν μόνο να ξέρουν ότι προσπάθησαν, ακολουθώντας μέχρι τέλος ό,τι είχαν στο κεφάλι τους.

ΚΡΙΟΣ
Το ξεροκέφαλο παιδί του ζωδιακού κύκλου θέλει όχι μόνο ντάντεμα αλλά έχει και μεγάλη ανάγκη να δημιουργεί σκάνδαλα και φασαρίες. Θα κάνει ότι θέλει ας έρθει ο κόσμος ανάποδα. Για να ακούσει την συμβουλή σου πρέπει πρώτα να ηρεμήσει και να περάσει λίγος καιρός.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Άλλο ένα ζώδιο του αέρα που σπάει κόκαλα με την ξεροκεφαλιά του! Ο Δίδυμος δεν παίρνει από λόγια και πολλές φορές ούτε και από πράξεις. Βουτάει στο άγνωστο και δεν τον νοιάζει αν γίνουν όλα χάλια ή λάθος ή και τα δύο. Θα κάνει το δικό του πάση θυσία…

ΖΥΓΟΣ
Ξεκινάμε με ότι ο Ζυγός τα ξέρει όλα. ΟΛΑ. Οπότε θα χρειαστείς υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις να του αλλάξεις τα σχέδια. Άλλωστε τα έχει κάνει όλα πριν από σένα και σίγουρα καλύτερα. Πως να τον πείσεις; Πες του το αντίθετο ή παρακάλεσε τον

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρήκες τώρα τον Υδροχόο να του αλλάξεις τα μυαλά;

Καλή τύχη! Που ακόμα και αν συμφωνούσε μαζί σου, στο τέλος, θα σου πήγαινε κόντρα για να διαφοροποιηθεί ή να μην παραδεχτεί πως έχεις δίκιο. Αν θέλεις να σε ακούσει και να λάβει σοβαρά υπόψη του τα λόγια σου, πες του τα και μετά αδιαφόρησε ή πρόλαβέ τον… Αγύριστο κεφάλι μέχρι τέλους.

 

 

Με πληροφορίες από in.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved